Mit kezdjek az anyámmal?
Figyelt kérdés
Nem akar dolgozni,apám fizetése pedig nagyon kevés.Nem takarít,főzni se akar.Mindent én meg apa csinálok helyette.Ami kevés pénzünk van azt is elszórja kólára,üditőre,csokira meg hülyeségekre.Aztán csodálkozik hogy nincs mit enni!Elegem van ebből!Mit csináljak vele?
13/l
2009. jún. 16. 17:45
11/14 anonim válasza:
Szerintem apukáddal beszéld meg.Ne adjatok neki pénzt vagy csak keveset és inkább intézzétek ti a dolgokat apukáddal.
Ha meg van egy kis zsebpénzed akkor jól dugd el :) Esetleg add oda apukádnak hogy tegye el neked vagy valami.Szerintem 13 éves ésszel már ki tudod játszani őket :D Azért szórítok :)
13/14 A kérdező kommentje:
Nem iszik és nem depressziós.Apa nem tud elválni mert a ház ahol élünk anyukám szüleié.Neki nem lenne hová mennie azt a pénzt ami a taníttatásunkra van félrerakva nem akarja elkölteni.A pénzt legközelebb biztos jól eldugom az biztos.
2009. jún. 16. 20:26
14/14 anonim válasza:
Én mint anya fel nem foghatom ezt az egészet,nagyon sajnálom,hogy igy kell felnőnöd!!nagyon sok erőt,és kitartást kivánok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!