Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar az emberek többsége...

Miért akar az emberek többsége mindent ingyen megkapni?

Figyelt kérdés

Oké elhiszem, hogy nincs pénz, de akkor se akarjunk már mindent ingyen

Fent vagyok egy ingyen adok oldalon ahol lehet kérni is, és rengeteg kérés érkezik, de nem is kis dolgokat akarnak hanem pl. tv, hűtő, mosógép, szobabútor, és sok kismama pedig ingyen akarja beszerezni a babának a szükséges dolgokat, pl. kiságy, babakocsi, légzésfigyelő stb.

Azokat egy szóval sem bántom akik ruhát kérnek, vagy nem használt játékokat, de akik több 10 ezer forint értékű tárgyakat akarnak azok mégis mit gondolnak?!

jó előbb is olvastam itt, hogy valaki olyan oldalt keres ahol csecsemőmérleget adnak ingyen.

2012. ápr. 4. 10:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
Kb.5éve beregisztráltam valami hasonló oldalra,ahova bármit le lehetett írni,hogy mi az ami hiányzik az életéből,mit szeretne kapni.Hülyeségből oda írtam,hogy a legnagyobb álmom egy kocsi,mert úgy érzem nekem soha nem annyi pénzem,hogy tudjak venni egyet.El is felejtettem,és mikor csodák csodájára meg tudtam venni később,akkor jutott eszembe hogy ezt valahova leírtam,és akkor még milyen távoli álomnak tűnt az egész:)Bevonzottam biztos:)Amúgy szerintem is hülyeség hogy az emberek nagy dolgokat írnak,és nem is úgy állnak anyagilag,akinek meg tényleg szüksége lenne valamire,az meg be se ír ilyen oldalra,mert nem szeret kunyerálni.
2012. ápr. 4. 11:50
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

Pfú, én az adok-kapok-ban olvastam, hogy egy anyuka kért egy "használt" laptopot a 9 éves kislányának,hogy tudjon mit adni neki karácsonyra. xD De,mi a fenének kell egy laptop egy 9 éves kislánynak?

Legközelebb én is írok,mivel nekem is kell egy laptop,pláne ingyen :D

18/L

2012. ápr. 4. 12:39
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

Szeretnék egy üveg extra szűz hidegen sajtolt olíva olajat. Bontatlan érdekel. A medvehagyma tartósításához szeretném felhasználni,.......

Ez mostani !

Én is szeretnék , van valakinek feleslegesen , adok cserébe egy 1liter napraforgó olajat !

Bakker , 1000 ft-os tétel , többe kerül a pósta , vagy a bkv jegy , benzin amivel elhozza!

2012. ápr. 4. 13:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Beleolvastam egy-két ilyen oldalba és némely "kérő" kifejezetten katonás stílusban ír; "Gyerekülést keresek, csak jó állapotú érdekel."

Tehát ez jár. Nem kéri, hanem kijelenti.

Őszintén szólva, ha lenne is ilyen felesleges holmim, nem adnám oda ilyen "kérésre".

2012. ápr. 4. 13:12
 15/16 Bence_ ***** válasza:
91%

Azért mert nem tanulták meg, hogy meg is veheti. Éppen ezért elképzelni sem tudja, hogy kereshet annyi pénzt mint amiből ő meg tudna élni. Mivel elképzelni sem tudja így nem is keres annyit. Ezért csak odáig jut, hogy neki minden ingyen jár.

Meg kéne tanítani őket magukban hinni.

2012. ápr. 4. 21:35
 16/16 anonim ***** válasza:
65%
Ki nem állhatom, amikor össznépileg szidjuk a "magyart" hogy ő már csak ilyen. Nem ilyen. Nektek ez a legnagyobb szórakozás, hogy felkeltek reggel, és első gondolat, hogy "kit utáljunk éppen ma a gyakorin?". Ennél ellenszenvesebb nincs, amikor összejön egy pár ember és elkezd szapulni olyanokat, akiknek az életéről fogalmuk sincs. Nem tök mindegy hogy kinek miért mire van szüksége ingyen? 2-essel, 3-massal egyetértek. Kinek fáj az, hogy valakinek ruhára, másnak laptopra van ingyen szüksége, és van rá mód hogy hozzájusson? Honnan tudod hogy kinek miért kell és miért nem tudja azt megvenni? Basszus mint a Muppet show-ban az öregek. Na de egy pozitív mégiscsak van ebben a kérdés- kiírásban: akik elolvassák, és szükségük van rá, legalább tudják, hova forduljanak segítségért. Ja, és remélem, megírtad a csecsemőmérlegesnek a linkeket.
2012. ápr. 5. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!