Miért akar az emberek többsége mindent ingyen megkapni?
Oké elhiszem, hogy nincs pénz, de akkor se akarjunk már mindent ingyen
Fent vagyok egy ingyen adok oldalon ahol lehet kérni is, és rengeteg kérés érkezik, de nem is kis dolgokat akarnak hanem pl. tv, hűtő, mosógép, szobabútor, és sok kismama pedig ingyen akarja beszerezni a babának a szükséges dolgokat, pl. kiságy, babakocsi, légzésfigyelő stb.
Azokat egy szóval sem bántom akik ruhát kérnek, vagy nem használt játékokat, de akik több 10 ezer forint értékű tárgyakat akarnak azok mégis mit gondolnak?!
jó előbb is olvastam itt, hogy valaki olyan oldalt keres ahol csecsemőmérleget adnak ingyen.
Pfú, én az adok-kapok-ban olvastam, hogy egy anyuka kért egy "használt" laptopot a 9 éves kislányának,hogy tudjon mit adni neki karácsonyra. xD De,mi a fenének kell egy laptop egy 9 éves kislánynak?
Legközelebb én is írok,mivel nekem is kell egy laptop,pláne ingyen :D
18/L
Szeretnék egy üveg extra szűz hidegen sajtolt olíva olajat. Bontatlan érdekel. A medvehagyma tartósításához szeretném felhasználni,.......
Ez mostani !
Én is szeretnék , van valakinek feleslegesen , adok cserébe egy 1liter napraforgó olajat !
Bakker , 1000 ft-os tétel , többe kerül a pósta , vagy a bkv jegy , benzin amivel elhozza!
Beleolvastam egy-két ilyen oldalba és némely "kérő" kifejezetten katonás stílusban ír; "Gyerekülést keresek, csak jó állapotú érdekel."
Tehát ez jár. Nem kéri, hanem kijelenti.
Őszintén szólva, ha lenne is ilyen felesleges holmim, nem adnám oda ilyen "kérésre".
Azért mert nem tanulták meg, hogy meg is veheti. Éppen ezért elképzelni sem tudja, hogy kereshet annyi pénzt mint amiből ő meg tudna élni. Mivel elképzelni sem tudja így nem is keres annyit. Ezért csak odáig jut, hogy neki minden ingyen jár.
Meg kéne tanítani őket magukban hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!