Elmondjam barátnőmnek hogy csalják?
Elég gáz szituációba kerültem. Ma vittem a lányomat kardiológiára, és a barátnőm élettársa ott dolgozik mint ápoló.
Láttam, hogy az udvaron elkap egy nővérkét, beszélgetnek. El is indultam felé, de meggondoltam magam mikor nekiálltak csókolózni.
Lefényképeztem, első dühömben (régen lakótársam is volt a lány)
Itthon kezdtem gondolkodni:
Most fél éves a fiuk.
Barátnőm min. GYEDet kap.
A csaló fél szerinte az Igazi.
Fogalmam sincs mit tegyek!
A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad
mármint veled értek egyet
Mindenképp mondd el neki! Hiába érzi az igazinak, ha az a féreg megcsalja. Inkább a kegyetlen igazság, mint még több évnyi képzelt idill...
Az más kérdés, hogyan mondd el? Névtelenül, vagy sem? A kép mennyire sikerült jól? Egyértelműen kivehető? Mert ha már elé állsz, ne tudja megkérdőjelezni a tényeket.
Nekem egyik barátnőm mesélte el, hogy megcsalt a exem. Látta egy másik csajjal csókolózni. Én hittem neki, pedig még fénykép se volt, aztán kidobtam a barátom, és életem legjobb döntése volt. Utána kiderültek a többi dolgai is...
Ha akkor nem mondja el, nem tudom meddig vagyunk még együtt, de én utólag is örülök neki, ogy felnyitotta a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!