Ti ezt kifizetnétek, vagy inkább maradjon itthon a gyerek?
Elváltunk a férjemmel. Tavaly nyáron újranősült. Most lelkesen mesélte a fiam, hogy idén Amerikába mennek nyaralni 3 hétre. Eddig is engedtem, ezzel nincs baj, 13 éves.
Viszont a hétvégén felhívott az új feleség, hogy mikor és hogyan fogom kifizetni az útiköltséget. Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Nem tudom, mennyi lenne, de nem is hiszem hogy az én kötelességem lenne. Mi is megyünk nyaralni, azt a volt férjemnek kéne fizetnie? Vagy én gondolom rosszul?
A volt férjem nagyon jól keres, a nő háztartásbeli, nincs közös gyerekük. Ezt csak azért írom, hogy nem az ő fizetéséből lenne fizetve a fiam útja.
Mi a véleményetek?
Volt ma itt a volt férjem, elvitte a fiúnkat húsvétra.
Előtte részletesen elmondta, milyen terveik vannak, hová fognak menni, hol fognak megszállni, mit néznek majd meg. Eddig csak bosszankodtam, most viszont kimondhatatlanul dühös vagyok erre a k.ra, hogy lett volna képe ettől megfosztani a fiam.
A telefonos ügyről a volt férjem nem mondott semmit, én meg nem kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!