Ti ezt kifizetnétek, vagy inkább maradjon itthon a gyerek?
Elváltunk a férjemmel. Tavaly nyáron újranősült. Most lelkesen mesélte a fiam, hogy idén Amerikába mennek nyaralni 3 hétre. Eddig is engedtem, ezzel nincs baj, 13 éves.
Viszont a hétvégén felhívott az új feleség, hogy mikor és hogyan fogom kifizetni az útiköltséget. Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Nem tudom, mennyi lenne, de nem is hiszem hogy az én kötelességem lenne. Mi is megyünk nyaralni, azt a volt férjemnek kéne fizetnie? Vagy én gondolom rosszul?
A volt férjem nagyon jól keres, a nő háztartásbeli, nincs közös gyerekük. Ezt csak azért írom, hogy nem az ő fizetéséből lenne fizetve a fiam útja.
Mi a véleményetek?
Felhívom a volt férjemet, hogy mennyi is az annyi, és hogyan szeretné megkapni.
Köszönöm a válaszokat! :-)
Nem tudom, hogy miért neked kellene fizetned azt, ami időt az apjával tölt, kellemesen. Te azt fizesd, amit veled tölt el. Egyetértek az előttem szólókkal.
Igazán kíváncsi vagyok mit szól az apuka a kérdésedre...
Szerintem is összebalhéztak a pénzen, és a volt férjed nem tud arról, hogy a felesége felhívott téged.
Az is lehet, hogy így akarja elérni, hogy a fiad ne menjen el, és ő az exeddel kettesben nyaraljanak.
Nemcsak a volt férjeddel kell beszélned erről, de a fiaddal is. Legyen ő is tisztában azzal, hogy jelenleg mi a helyzet!
Felhívtam, hogy jövő héten lejár egy betétem, mennyi lenne. Először nem is értette, hogy én miért akarok fizetni, aztán elmondtam neki a felesége telefonhívását. Először nem válaszolt, végül bevallotta: elég sokat vitatkoztak azon, hogy vigyék-e a fiunkat.
Lehet, gonosz vagyok, de ott lennék, amikor ezt megbeszélik...
Köszönöm a válaszokat! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!