Házisárkány vagyok, vagy a férjem nem elég felelősségteljes?
Férjem cégénél (hosszú évek óta ott dolgozott)tavaly december közepén leállt a munka,előbb fizetésnélküli szabadságra,majd január végén munkanélkülire segélyre küldte őket a fönök azzal az ígérettel,hogy március elején újra dolgozni fognak,ezidő alatt a férjem egy munkahelyet nézett meg csak.Már rég elmúlott március eleje és a fönöke azt mondta nem tud mit mondani,egyszerűen nincs megrendelés a válság miatt,nem tudja,hogy vissza tudja e venni majd.
Lassan lejár a munkanélkülije és munka sehol a látthatáron,iszonyú hónapok voltak ezek ,mert így nélkülözni sohasem nélkülöztünk életünkben.
Megoldás sehol,nem is nagyon járt utánna a férjem,hogy új munkahelyet találjon ,egy helyre ment el csupán.
Helyette a házunkon csinált sok mindent míg itthon volt.
Ha szóba merem hozni,hogy ez így nem mehet tovább felemeli a hangját és arra hivatkozik,hogy dolgozna ő,de nem értem meg,hogy válság van,nincs munkalehetőség.
Az én béremből nem tudom eltartani egyedül a férjemet a gyerekeinket,egyre több számlát halasztgatok...nagyon el vagyok keseredve.
Nagyon köszönöm a sok hasznos hozzászólást.
"vonj meg tőle dolgokat. Cigi, alkohol,"
Tőle ilyesmit nem kell megvonni,szerencsére nem iszik és nem dohányzik.
Ma lázasan keresgélt az interneten ,újságban is böngészett munka után,mondta ,hogy őt is nagyon bántja ez a helyzet ,de reménykedik benne,hogy mielőbb talál munkát végre ,arra hivatkozott,hogy azért nem keresett idáig olyan lázasan munkát,mert várta ,hogy talán a fönöke keresi,hogy visszaveszi és a házon örült,hogy végre egy csomó dolgot megcsinálhatott nyugodtan.
Írtátok ,hogy miért nem megyek én másodállás után ,az igazság az,hogy így is heti 60 órákat dolgozom ,ez nekem elég is úgy érzem.
Még idáig mindig minden megoldódott az életben magától amin ennyire görcsöltem mint most ez is,olyan jó lenne előre láttni,hogy mikor leszünk ezen túl ,mikor rendezödünk anyagilag végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!