Csak engem bosszant, hogy egy nő aki hűtlen volt a kapcsolatában, nem bukik le? Nem egyszeri alkalom, hanem rendszeres.
Azok akik rendszeresen csalják a párjaikat, szinte már rutinból, miért nem buknak le?
Ha én egyszer neadjisten megtenném, mert épp elment az eszem egyszer, tuti lebuknék.
Aki heti rendszerességgel csinálja, az meg röhög a markában. :(
Nézd, ha valaki átb*ssza a párját, tisztában van a következményekkel. Ha lebukik, lehet hogy válás lesz a vége.
Senki nem kényszeríti.
Igen is, bukjon le.
Szerintem nem kellene bosszankodnod, gerinctelen, erkölcstelen ipari hulladék az aki megcsalja a párját.
Ha más kell neki, akkor véget vett a kapcsolatnak anélkül hogy bármit is lépne a ,,szeretett" lény felé. Szerintem ez így korrekt és ez a világ nagyon fertőzött... Engem nem bosszant az biztos!:) Az ő bajuk...sajnálom a megcsalt félt és ennyi.
Nem szapulok senkit. :)
De mindenki azt kapja amit megérdemel.
Ez vonatkozik a megcsalt emberre és a megcsalóra is.
Belelátsz mások életébe? Tudod a választ a miértekre? Csak kiabálsz vakon a nagyvilágba, hogy ezek ilyenek-olyanok....
Tényleg kezdem azt hinni, hogy irigykedsz rájuk....
Nem látok bele mások életébe. De azt gondolom, hogy egy megcsalásra nincs elfogadható ok, nem is kell keresni a "miért"-jét. Csak annak, aki épp a kakiban ül.
Hogy miért?
Egy férfi félrelép, holott boldog kapcsolatban él. A nő reménytelenül szerelmes, azt hiszi megtalálta a nagy Ő-t, holott csak egy olyan férfi mellett horgonyozott le, aki nem a fejével gondolkozik, hanem a f***a után megy.
A nő nem érdemli meg az igazságot? Hogy kereshessen mást, aki mellett boldog lehet? De!
Másik példa:
férfi valamit nem kap meg otthon, megy máshoz. Ha lebukik, esetleg meg tudják beszélni a párjukkal, hogy mi hiányzott, ezáltal javulhat a kapcsolat.
Fordítva ugyanez a helyzet. Egy férfi miért szenvedjen, csak mert egy nő nem tudja összezárni a lábát?
Megérdemli, hogy olyan társat találjon, aki hűséges.
Ha a nő nem kap meg valamit otthon, és elmegy máshoz. Nem jobb lenne ha lebukna, ezáltal kiderülne a dolog "miért"je?! És vagy megtudják beszélni vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!