Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan vennétek fel az...

Ti hogyan vennétek fel az ilyen nevet?

Figyelt kérdés

Párom vezetékneve szláv eredetű, szki-re végződik, nem túl gyakori név, legalább én még előtte nem hallottam róla (a példa legyen mondjuk a Botyánszki, a magánhangzók stimmelnek). Nekem a leggyakoribb vezetéknevem van: Nagy.

Még nem aktuális, de szoktam gondolkodni rajta, hogyan is vegyem fel a nevét majd egyszer... Nem tudom, duplán nem hangzik-e furán?

2012. ápr. 1. 15:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ a másik kérdésben is! Nem titkolt szándékom örököltetni leendő gyermekemmel a Nagy nevet. :) Legalább félig.
2012. ápr. 1. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:
végre már egy belevaló csaj... :) annyi itt az anyuka, aki agonizál, hogy mi legyen a férjes neve, de a gyerek az teeermészetesen csak az apáét viseli...
2012. ápr. 2. 00:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :D Azóta beszéltem erről a párommal, nem bánná, ha leendő gyermekünk Nagy néven is futna.
2012. ápr. 2. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!