Hogyan egyezzek ki anyukámmal?
Sziasztok!
Egy 16 éves lány vagyok, nyáron szeretnék dolgozni. A problémám az, hogy Anyukám nagyon ellenzi a szórólapozást (azt terveztem), mert szerinte nagyon veszélyes. Egyetértek vele, hiszen én is látom, hogy milyen emberek vannak az utcán, de más pénzszerzési lehetőség nem jutott az eszembe. Amikor azt kértem, a munkahelyén kérdezze meg X-et és Y-t, hogy nem-e kéne nekik valamilyen segítség pénzért, elfelejtette...
A helyzet az, hogy nem állunk túl jól anyagilag, és vannak olyan dolgok, amiket szeretnék megkapni, de Ő nem tud nekem megadni. Kérlek ne támadjatok, mert nem több tízezres dolgokról van szó. Csak a kérdésre válaszoljatok!
Előre is köszönöm! :)
Nem nagyon értem, mi a veszélyes a szórólapozásban?
"hiszen én is látom, hogy milyen emberek vannak az utcán"-de ezek az emberek akkor is ott vannak, ha nem szóró lapozol, hanem csak lemész a boltba!
Szia! Köszi a választ! :D
Én is ezt mondom Neki, hogy ma már mindenhol veszélyes... Ő pedig azt mondja, mi van akkor, ha mondjuk belém kötnek. Erre mondjuk nem tudom a választ... :D
Azért annak nagyobb az esélye, ha úgy kötnek beléd, hogy egy helyben állsz, egyedül vagy, mint hogyha mész valahová és van veled valaki. (Jó, nem mindig van melletted valaki.)
De mondom, én sem értem Őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!