Lelki-betegségnek lehet olyan tünete, hogy egyre csak fogy és fogy a mama, megviselhette a távollét?
Figyelt kérdés
A sógornőm nagyon távol költözött az idős édesanyjától, családi okok miatt. Előtte soha nem volt távol tőle, egy utcában laktak. Egyetlen gyermeke az édesanyának. Azóta kb.l,5 év szinte állandóan beteg, nem eszik, nem találják a baját a kórházban. Egyre csak fogy és fogy,kedvetlen. Félünk nagyon megviselte a távollét a lányától,csak nehogy visszafordíthatatlan legyen az állapota! Irjatok minél több véleményt2012. márc. 31. 20:07
11/14 anonim válasza:
Igen, én is 10 kg-ot fogytam már a stressz, depresszió miatt, pedig előtte sem voltam kövér... Látom is, csúnya lettem és öreges, de nem tudok mit tenni.Nem lehetne segítség neki, ha lenne internet, és minden nap beszélhetnének?Persze valaki segítségével, amíg bele nem jön. Mindennapos telefonálás?Gyakoribb látogatás? Van kert, vagy valami elfoglaltsága?
12/14 A kérdező kommentje:
Sajnos május 5-én örökre elment a DRÁGA MAMA. Nem tudta tovább bánatát cipelni.Ha kérdeztük tőle,hogy hol fáj, mindig csak azt mondta, hogy "ITT LEGBELÜL,DE OTT NAGYON!"
Nagyon-nagyon sajnálom,az egész életét a családjára szentelte és mégis Ő maradt egyedül!!!Nyugodjon békében!
2012. máj. 7. 08:29
13/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Fogadd mély és őszinte együttérzésemet!
Nagyon sajnálom, ez szomorú nagyon...:-(( Főleg, hogy ahogy írod, hogy a Családjának szentelte az életét és mégis Ő maradt egyedül:/ Nagyon sajnálom!!!
Nagyon sok erőt kívánok!
14/14 A kérdező kommentje:
Ma örök búcsút vettünk a DRÁGA MAMÁTÓL,nagy fájdalommal és örök tanulsággal,hogy mindig legyünk fontosak egymásnak!Talán soha nem lesz megnyugvás a lelkükben,anyának és lányának! Nyugodjon békében!
2012. máj. 12. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!