Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha kiderülne,...

Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a párotok megcsalt másfél éven keresztül?

Figyelt kérdés
Megtudnátok bocsájtani neki? Figyelembe vennétek az együtt töltött időt, a gyerekeket?
2012. márc. 31. 17:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Jaj, nehogy már őlegyen a hibás, mert megcsalta a másik! Nincs szája a kedves feleségnek, ha valami nincs rendben? Hát a tartása, hol van? Ha gyerekeim vannak, Brad Pittet is kirúgom az ágyamból, nekem most más a feladatom. Én ilyen hosszú hazugságot nem lennék képes megbocsátani.
2012. ápr. 1. 09:33
 22/22 anonim ***** válasza:

Én mindig azt mondom egy botlást még meg lehet bocsátani. Bár ez is sok mindentől függ, de 1,5 évnyi megcsalást én nem tudnék. Azért nekem is van büszkeségem.

Meg egyébként is, ezek után minek maradnék vele? Nyilván nem szeret, ha ennyi ideig képes volt hazudni.

Én elengedném. Menjen csak.

2012. ápr. 1. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!