Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férj vs. Szerető! Ti melyiket...

Férj vs. Szerető! Ti melyiket választanátok adott esetben?

Figyelt kérdés

A férjemmel 4éve ismerjük egymást. 1 éve vagyunk házasok. Van egy 6hónapos kisfiunk is.

A kérdésem a következő lenne:

A történetem 9éve kezdődött, amikor megismertem életem első szerelmét. Nagyon szerettem ezt a fiút. Ő is engem. Sajnos az útjaink ketté váltak, számomra ismeretlen okok miatt. De ma már tudom... túl fiatal voltam(14éves) ,és a srác édesanyja nem engedte a kapcsolatunkat. (ő 24 volt)

3 hónappal ezelött újra felbukkant ez a srác, és fenekestől felforgatta az életemet. Újra érzem azt amit régen. Eddig sem tudtam Őt elfelejteni, nagyon-nagyon sokat gondoltam rá, és szerettem is titokban, mindig..

Most, hogy újra előkerült, elmondta, hogy akkor miért kellett szakítanunk. Annyira sírt,és olyan megható volt..elmondta, hogy azóta szeret, és nem tudott soha kiverni a fejéből engem. Pedig több kapcsolata is volt neki.

Amit még tudni kell: a férjem elég nemtörődöm típus. 10hónapja nem dolgozik, és nem is akar elmenni. Nem keres munkát, mondván, majd ha kész lesz a házunk...de könyörgöm, már kész van, de semmi....már próbáltam többször beszélni vele, de semmi...nekem nagyon kezd elegem lenni ebből a nélkülözésből, hiszen csak a GYESből meg a családiból élünk, ami 37000ft plussz még az ő munkanélkülije, ami 55000Ft. Örülünk, ha kifizetjük a csekkeket.

A barátaimat próbálja elmarni mellőlem mindenféle hülyeségekkel, de persze ők csak röhögnek rajta, és értetlenül állnak elötte....

Ti mit tennétek??

Bocsi a hosszú beszédért...

2009. jún. 15. 16:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

nem olvastam vegig minden hozzaszolast, bocsi, ha ugyanazt irnam, mint mas

olvasd vissza magad!!!

a ferjed eroszakos, naplop, nemtorodom

a fel eves gyereked szamara valoban ezt a sorsot szantad?

nelkulozzon es nezze, hogy az apja hogyan sanyargatja az annyat?

esetleg belegondoltal abba, hogy a gyerekre is kezet emelhet kesobb?

en a helyedben gondolkodas nelkul valnek, akkor is ha nem lenne mellettem senki, aki tamogasson!!!!!!!!!

2009. jún. 15. 23:29
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát én fojtogatásnak veszem,amit veled tett, és te is vedd annak! Férj ilyet nem tesz a feleségével, bármennyire is haragszik! Sztem én otthagynám, valamilyen úton-módon próbálnék új életet kezdeni, és akkor jöhet udvarolni a régi szerelem, de jó sokáig! Bátorság!
2009. jún. 16. 14:20
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az embereket!!!Ha a ferjed megvert,fojtogat nem értem,hogy min kell gondolkodni!!??Főleg,hogy ott van egy pici gyerek is akiért felelős vagy!!Ha pedig úgy érzed,hogy megtaláltad a régóta várt boldogságodat,akkor tényleg nem értelek!Mindenkinek csak egy élete van!!És ha egy idő után ki is derülne,hogy csak nosztalgiát éreztél,akkor mi van??Legalább többet nem fogsz utánna vágyakozni!!És,ha tényleg ő az igazi?!Kár lenne ha nem tudnád meg!!Drukkolok!!!
2009. jún. 16. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!