Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férj vs. Szerető! Ti melyiket...

Férj vs. Szerető! Ti melyiket választanátok adott esetben?

Figyelt kérdés

A férjemmel 4éve ismerjük egymást. 1 éve vagyunk házasok. Van egy 6hónapos kisfiunk is.

A kérdésem a következő lenne:

A történetem 9éve kezdődött, amikor megismertem életem első szerelmét. Nagyon szerettem ezt a fiút. Ő is engem. Sajnos az útjaink ketté váltak, számomra ismeretlen okok miatt. De ma már tudom... túl fiatal voltam(14éves) ,és a srác édesanyja nem engedte a kapcsolatunkat. (ő 24 volt)

3 hónappal ezelött újra felbukkant ez a srác, és fenekestől felforgatta az életemet. Újra érzem azt amit régen. Eddig sem tudtam Őt elfelejteni, nagyon-nagyon sokat gondoltam rá, és szerettem is titokban, mindig..

Most, hogy újra előkerült, elmondta, hogy akkor miért kellett szakítanunk. Annyira sírt,és olyan megható volt..elmondta, hogy azóta szeret, és nem tudott soha kiverni a fejéből engem. Pedig több kapcsolata is volt neki.

Amit még tudni kell: a férjem elég nemtörődöm típus. 10hónapja nem dolgozik, és nem is akar elmenni. Nem keres munkát, mondván, majd ha kész lesz a házunk...de könyörgöm, már kész van, de semmi....már próbáltam többször beszélni vele, de semmi...nekem nagyon kezd elegem lenni ebből a nélkülözésből, hiszen csak a GYESből meg a családiból élünk, ami 37000ft plussz még az ő munkanélkülije, ami 55000Ft. Örülünk, ha kifizetjük a csekkeket.

A barátaimat próbálja elmarni mellőlem mindenféle hülyeségekkel, de persze ők csak röhögnek rajta, és értetlenül állnak elötte....

Ti mit tennétek??

Bocsi a hosszú beszédért...

2009. jún. 15. 16:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük most félre az exet.

A férjed eltartatja magát. Nem dolgozik. Nem törődik a családjával. (Aki nem keresi a munkát, igenis nem törődik vele. Elvileg neki kellene a családfenntartó szerepet vinni, igaz?)

Bánt. Sérüléseket okoz. Ha most, 1 év házasság után megcsinálja, később is meg fogja tenni. A gyerek ezt látni fogja, érezni fogja.

Szeretnéd, hogy így legyen? Ugye nem...

Nagyon nehéz a döntés, de elsősorban magatokat, és a babádat nézd!

És ha közben az ex továbbra is kitart melletted, akkor rendben. De ha miatta hagyod el, akkor te minden leszel, csak szép és jó nem, és a férjed lustasága és bántalmazása senkit sem fog érdekelni.

2009. jún. 15. 16:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Sztem itt nem csak az a kérdés, h melyiket válaszd, inkább az hogy miért nem hagyod el ha fojatgat meg csavagatja a kezedet és utánna kék zöld vagy? Ha nem lenne az ex akkor is azonnal ott kell hagynod, ez a gyereknek is rossz, ah azt látja, h az apja ilyen bocsi semmirekellő és leszarja az anyját,csak bántani tudja.Az hogy visszajött az életedbe a szerelem csak plussz szerencse és buta vagy ha nem élsz ezzel a lehetőséggel. Sztem szíved mélyén tudod mit akarsz csak még félsz ilyen nagyot lépni egy babával,de hidd el ha megtetted az első lépést, könnyebb lesz utánna és nem fogod megbánni a döntést.Később rájössz, h az ilyen férjet ott kell hagyni.
2009. jún. 15. 16:58
 13/23 A kérdező kommentje:

Nem építettük a házat, hanem vettük, azért tudtuk megvenni, mert kaptunk egy nagyobb összeget, ami persze már mind elment...

Tudom, hogy mérlegelnem kell, és nem könnyű a helyzetem. Köszönöm mindenkinek a segítséget.

2009. jún. 15. 16:59
 14/23 A kérdező kommentje:
Ki pontoz lefelé??? Számomra hasznosak a válaszok, majd én pontozok, ha nem baj...KÖSZÖNÖM!!
2009. jún. 15. 17:01
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok ismét

nyugalom...nem kell most döntened, várj még, hogyan alakul az élet

lehet, hogy bizonyos dolgok majd segítenek a döntésben

jegeld a témát magadban kicsit

2009. jún. 15. 17:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolkodnék abban a kérdésben, hogy emellett az ember mellett nincs asszonynak helye. Igenis dolgozzon egy férfi, alapesetben meg, ha nem ilyen pici a baba, akkor a nő is. Nem olyan világ van, hogy valaki csak otthon ledérkedhessen. Meg mi az, hogy csavargatja a kezedet, durváskodik? Mi következik ezután? Ugyan, kapjon már az ilyen ember a fejéhez.Az én volt férjem sem szeretett dolgozni, azt viszont ő is meg szerette volna mondani, hogy mikor-kivel beszélhetek, vagy ha kaptam szabadnapot akkor mit csináljak.

Na berágtam és elküldtem a fenébe. Keressen magának cselédet.

Viszont: ha én lennék a te helyedben egy ideig még nem kötném magam senkihez sem. Akar az ex? Udvaroljon neked egy kicsit. Eltelt pár év, ismerjétek meg egymást újra. Nem űz a tatár, gondolom.

2009. jún. 15. 17:06
 17/23 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem mondd meg a férjednek, hogy vagy elmegy dolgozni vagy fel is út, le is út. Ha kicsit is talpraesett el fog menni dolgozni, ha nem még mindig ott a másik lehetőség, hogy elhagyd. Szerintem nem szabad most elkapkodnod a dolgokat. Az mind szép és jó, hogy most jött ez az ex, de semmi garancia nincs arra, hogy azt a férfit, akit gyerekként szerettél most is megfelel majd Neked és a gyermekednek!
2009. jún. 15. 17:07
 18/23 anonim ***** válasza:
82%
Már bocs de én ezt a maszlagot nem venném be amit az ex pasi próbál neked beadni hogy mindig csak téged szeretett meg hogy nem tudott kiverni a fejéből,ez csak duma.Egyszerűen csak le akar fektetni,nem hiszem el hogy a többi kapcsolatába nem találta meg az igazit,én nem bíznék benne ki tudja az évek alatt milyen ember lett belőle.A férjed meg azóta lett ilyen rossz ember amióta felbukkant az ex?Ha meg előtte is ilyen volt akkor meg minek mentél hozzá?
2009. jún. 15. 18:23
 19/23 anonim ***** válasza:
77%
1etértek az utolsóval.óóó a nagy szerelem... idővel múlik ám.az exed sem hibátlan,csak nem ismered igazán.
2009. jún. 15. 20:11
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nos igen, egy 24 éves felnőtt férfinek azért nehezen tudja ám beadni anyuka, hogy kivel szabad járni és kivel nem. Viszont tény, hogy te még nagyon fiatal voltál, úgyhogy nem igazán ment volna veled sokra...

Az új pasitól függetlenül, ha úgy érzed, hogy a férjed nem tesz boldoggá, akkor szabad csak elhagyni. Ez az új pasi egyáltalán nem 100 %. Nem ismered eléggé, pláne titkolt kapcsolatban nehéz a másik igazi énjét megismerni. De azért bízzunk a legjobbakban.

2009. jún. 15. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!