Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki szakít veled és azt...

Ha valaki szakít veled és azt mondja, továbbra is szeretne az életed része lenni, akkor mire gondol?

Figyelt kérdés

Ti mondtatok már ilyet vagy nektek mondott valaha ilyet bárki?

Nem a szexre gondol, ez egész biztos. Mégis akkor mi a célja vele?

Nem pár hónapos kapcsolatról van szó hanem több évesről.

2012. márc. 30. 15:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Van neki már másik, de te is jó leszel tartaléknak.

Ezt jelenti.

2012. márc. 30. 16:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Nincs neki másik. Tudom.
2012. márc. 30. 16:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha nincs másik,akkor majd lesz,és téged pedig meg akar tartani tartaléknak.Ki akar próbálni mást is és ha nem vállik be,akkor ott vagy te neki.Vagy pedig téged akar,csak most egyedül akar lenni és abban reménykedik hogy majd vissza tud hozzád menni,esetleg próbára akar tenni,sok oka lehet a dolognak.Mennyi idősek vagytok?
2012. márc. 30. 17:30
 14/18 A kérdező kommentje:

23 és 27 évesek vagyunk.

Kiélte magát, velem tervezte a jövőjét, nem egy megerősítésből hallottam ezt, de most azt hiszem kikészítettem. Szerintem elege lett belőlem amit meg is értek... Nem is érdemlem meg őt. Pedig szeretem :'(... nagyon

2012. márc. 30. 17:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok.Én is kikészítettem szegényt.Szakított velem,bár nekem nem mondott semmi olyat hogy maradjunk barátok.Én most azon fáradozom hogy vissza hóditsam valahogy.Ő is hibázott és én is,talán rájött hogy mit veszített velem és talán ő is rájött a hibáira.Neked meg azt javaslom hogy szedd össze magad és erősítsd magad és 3-4 hétig hagyd békén és próbáld meg vissza hódítani szép finoman.Ha szeret akkor közben jelentkezik,de te ez idő alatt ne keresd ne zaklasd mert még jobban el lököd magadtól.
2012. márc. 30. 17:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem fogom keresni. Ti mennyi idősek vagytok és mennyi ideig voltatok együtt? Vajon ő fog keresni??:(
2012. márc. 30. 18:08
 17/18 anonim ***** válasza:
21 és 26. 1 évig voltunk együtt.Én már 3 hete nem kerestem de ő sem engem.Még 1 hetet adok a dolognak és hátha felhív,hanem akkor muszáj lesz akcióba lendülnöm mert marhára szeretem és nagyon hiányzik.De egy hibát ne kövessél el,tudom nehéz lesz meg állni,de ne hívd fel 3 hétig még véletlenül sem.Ha vissza akarod hódítani akkor muszáj lesz megállnod,mert csak akkor leszel újra vonzó neki,és dolgozzál magadon keményen.
2012. márc. 30. 20:05
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat, biztos, hogy nem fogom felhívni, ismerem magam, voltam már ilyen helyzetben. Szurkolok nektek is! :(
2012. márc. 30. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!