Mit szólnátok, ha ezt megtudnátok?
Figyelt kérdés
Kisvárosból származunk a férjemmel,ahol kb. mindenki ismer mindenkit. Ott szeretnénk majd otthont teremteni,de egyenlőre munka miatt máshol élünk. Van egy három hónapos babánk. Még nem voltunk meglátogatni a szüleimet,autónk nincs,én meg nem akartam a babakocsival és a csomagokkal szerencsétlenkedni a vonaton,buszon.A szüleim hetente meglátogattak,imádják a picit. A lényeg az,hogy férjem hétvégén meglepett azzal,hogy kölcsön kért egy autót és hétvégére levitt minket anyukámékhoz. Nagyon örültek nekünk. Szombaton ebéd után elmentünk férjemmel és a picivel sétálni a városba,és persze az ismerősök,akikkel út közben találkoztunk odajöttek megnézni a picit. Most jön a lényeg: Anyukámék senkinek nem mondták,hogy megszületett az első unokájuk,de még azt se említették,hogy várandós vagyok. Sok mindenkivel találkoztunk,de 90%-uk nem tudta (a maradék is csak azért tudta,mert rákérdeztek,hogy mikor lesz unoka). Ezen nagyon meglepődtem,mert szüleim igen tevékeny életet élnek,lett volna alkalmuk arra,hogy elmondják. Nekem ez kicsit rosszul esik. Férjem próbál rábeszélni,hogy ez nem jelent a világon semmit,és ne rágódjak rajta,de ez akkor is bánt engem. Férjemet fiúkként szeretik az első perctől,így ezzel nincs gond,velem is jó a kapcsolatuk,de még a babát is imádják. Pont ezért nem értem,miért nem mondták senkinek?2012. márc. 30. 01:23
11/15 anonim válasza:
Én őszintén beszélek anyukámmal, és a kínos dolgokat is meg merem kérdezni. Javaslom, építs ki egy ilyen szintű bizalmat a szüleiddel, és meg mered majd kérdezni az okát.
12/15 anonim válasza:
Jé!
Egy nem pletykás város!
Azt megértem, hogy a szülök nem pletykálták el akár babonából is, de hogy az a 10% sem mondta tovább...
Tök jó!
:-D
13/15 anonim válasza:
Számotokra lehet hogy ez nagy hír,amit szét kellene kürtölni szerinted,de az embereket ez nem érdekli különösebben.
14/15 anonim válasza:
A terhességet még meg értem hogy esetleg babonából nem kürtölték szét,hisz akadhatnak problémák.Nekünk mindenki tudta,hogy babát várunk,mi is a nagyszülők is híresztelték büszkeségből,örömből és sajnos a 25.héten meg kellett szülnöm egy beteg babát,nehéz volt mindenkinek elmondani mi történt.Viszont hogy a baba megszületése után se mondták senkinek az kicsit szerintem is fura!
15/15 anonim válasza:
szerintem igazad van,azért ha valaki nagyszülő lett el szokás dicsekedni vele főleg ha az első unoka ezt tisztázd le a szüleiddel és mond el nekik hogy ez rosszul esett neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!