Meddig maradhat így életképes egy házasság?
Ott, ahol a feleség folyamatosan bizalmatlankodik, kontroll alatt tartja a férjét, fél órákról is elszámoltatja, háta mögött áll, ha ímélezik, lesi a telefonját...
A nővéremről van szó. igaz, hogy a férje egyszer lebukott, de elvileg a nővérem megbocsátott, és újrakezdték. Én mondtam neki, hogy így nem lehet élni, vagy megpróbál megint bízni, vagy váljon el inkább... állandóak a veszekedések is. Kivannak mind a ketten... a gyerekükről nem is beszélve.
Nem sokáig. Ezzel a magatartással ismét bele fogja kergetni a férjét egy megcsalásba.
Elhiszem, hogy bizalmatlankodik, de nem volt kötelező a megbocsájtás. Én tudom magamról, hogy hasonlóképpen viselkednék, ezért nem is kezdeném újra az exemmel a kapcsolatot.
Két éve élnek így sajnos. Sógoromról így is azt gondolom már,hogy Béke-Nobelt érdemel...
Rendkívül családcentrikus amúgy, a kislányát imádja, munka után rohan haza minden nap, és a hétvégét is a családdal tölti.
Ha átmegyünk látogatóba, vágni lehet a feszültséget, a viták szinte mindennaposak és egyre kisebb dolgokon képesek veszekedni. Nővérem minden héten többször rákérdez hgy van-e valakije? Mndig más okot lát, ami miatt szerinte igen: a férje rosszkedvű, vagy túlórázik amit mellesleg kifizetnek rendesen,tehát annyira nem tud vele sumákolni)
Szerintem ezek nem annak a jelei, hogy félremegy, hanem az elszámoltatás következményei
Ha valaki megbocsát egy megcsalást, akkor azt tegye 100%-osan, induljanak tiszta lappal, különben az történik, amiről te is írsz...
A nővéreddel beszéltél már erről esetleg? Ő mit gondol erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!