Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig maradhat így életképes...

Meddig maradhat így életképes egy házasság?

Figyelt kérdés

Ott, ahol a feleség folyamatosan bizalmatlankodik, kontroll alatt tartja a férjét, fél órákról is elszámoltatja, háta mögött áll, ha ímélezik, lesi a telefonját...

A nővéremről van szó. igaz, hogy a férje egyszer lebukott, de elvileg a nővérem megbocsátott, és újrakezdték. Én mondtam neki, hogy így nem lehet élni, vagy megpróbál megint bízni, vagy váljon el inkább... állandóak a veszekedések is. Kivannak mind a ketten... a gyerekükről nem is beszélve.

2012. márc. 29. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem sokáig. Ezzel a magatartással ismét bele fogja kergetni a férjét egy megcsalásba.

Elhiszem, hogy bizalmatlankodik, de nem volt kötelező a megbocsájtás. Én tudom magamról, hogy hasonlóképpen viselkednék, ezért nem is kezdeném újra az exemmel a kapcsolatot.

2012. márc. 29. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez már most se életképes...
2012. márc. 29. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
2-felé mehet: vagy lassan lenyugszik a nővéred, ha nem látsemmi gyanúsat, és a férje is minden nap biztosítja,hogyszereti,és nem fog benne csalódni.Vagy szétmarják egymást.Ez akkor van, ha igazából továbbra sem tűnik megbízhatónak a férj. Mondd meg a férjnek,hogy most legyen türelmes,és minden nap mondja, hogy szereti, és bízzon benne! Engedje magát pár hónapig ellenőrizgetni, aztán csitulnak a kedélyek. Az ilyesminek megvan a böjtje, de ha van kommunikáció,megoldódik. Csak minden nap meg kell nyugtatni az aggódó felet, hogy minden rendben.
2012. márc. 29. 20:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Két éve élnek így sajnos. Sógoromról így is azt gondolom már,hogy Béke-Nobelt érdemel...

Rendkívül családcentrikus amúgy, a kislányát imádja, munka után rohan haza minden nap, és a hétvégét is a családdal tölti.

Ha átmegyünk látogatóba, vágni lehet a feszültséget, a viták szinte mindennaposak és egyre kisebb dolgokon képesek veszekedni. Nővérem minden héten többször rákérdez hgy van-e valakije? Mndig más okot lát, ami miatt szerinte igen: a férje rosszkedvű, vagy túlórázik amit mellesleg kifizetnek rendesen,tehát annyira nem tud vele sumákolni)

Szerintem ezek nem annak a jelei, hogy félremegy, hanem az elszámoltatás következményei

2012. márc. 29. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
A nővéred ha nem hagyja abba,akkor a férj előbb-utóbb besokall. Ezt meg kellene vele értetnetek. A gyerek érdeke is az,hogy jó családi környezetben nőjön fel.
2012. márc. 29. 20:52
 6/6 xStefix ***** válasza:

Ha valaki megbocsát egy megcsalást, akkor azt tegye 100%-osan, induljanak tiszta lappal, különben az történik, amiről te is írsz...

A nővéreddel beszéltél már erről esetleg? Ő mit gondol erről?

2012. márc. 29. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!