Na és ilyenkor meg mi van? Mit (NE) csináljak?
Kapcsolatban vagyok és szeretem a páromat nagyon, viszont egy dolog egy kicsit rossz nekem. Tudom, hogy "ez legyen a legnagyobb gondom az életben", de nekem nem jó az, hogy nem sok csók csattan el közöttünk. Szerelmespár vagyunk és nekem jó lenne, ha lenne egy kicsit több csók. Tudom, hogy most azt kérditek, hogy miért ide írom és miért nem neki mondom, de erre már azt reagálom, hogy én már mondtam neki és egyszerűen csak annyit mond, hogy nem egy csókolózós fajta. Jól van, az elején se volt annyira az, de azért egy kicsit mégis csak több volt.
Ezzel ellentétben iszonyúan rossz érzés az, hogy néha úgy érzem, hogy én még nem "éltem ki" magam, holott nem vagyok már 16 éves. 27 éves vagyok, szóval nem olyan kis hülye gyerek. Ezzel ellentétben nem fogom megcsalni a páromat még akkor se, ha lenne rá bőven jelentkező. Én a kapcsolat komolyságát és a lelki dolgokat sokkal többnek tartom, de néha sajnos ez nem jó érzés nekem, hogy e mellett vannak csábítások azaz csak mézesmadzagok.
Egy helyre járok, ahol van egy másik illető, akivel jókat szoktam beszélgetni és ő is hasonlóan aktívabb személy, mint én. Valahogy nagyon vonzónak találom ezt az ember, de még ha nem is lenne a párom, akkor se járnék vele, mert sajnos hatalmas nagy különbség van közöttünk. Bután fog hangzani (s ezzel nem illene foglalkozni, mert hát kit érdekel?!), de a baj az, hogy ő férfi létére, 1,5 fejjel alacsonyabb mint én. Azaz nem csak pár cm eltérés van közöttünk. Szóval ez engem zavarna. Természetesen nem ez miatt nem kezdek vele, hanem amiatt mert van egy párom akit nagyon szeretek.
Akkor viszont a kérdés az az, hogy MIÉRT vonz ez az illető? Miért vannak olyan ösztön-gondolataim, hogy megcsókolnám egyszer?
(Ezek nem fognak megtörténni, mint már említettem van párom. Ezek mind csak elméleti síkon történnek, de kíváncsi vagyok a MIÉRT-jére. Nekem az "agyam" erősebb mint egy aktuális láng vagy ösztön.)
Én úgy gondolom, hogy ezt részben a csók hiánya is kiválthatja bennem, mert én nagyon szeretek csókolózni és a párom meg hát nem annyira az a fajta...
(jöhetne a kérdés, hogy elején nem tudtam-e? De tudtam, de ha mindig valami "kis hiányosság" miatt nem kezdenénk valakivel, akkor nem lennének emberi kapcsolatok a világon...)
(...)
elmélkedjünk. Ki akarok mászni ebből valahogy.
Megőrjít a tavasz.
Csak az elejét olvastam el, de az első válaszolónak igaza van. Nem illetek egymáshoz.
Nekem volt egy barátnőm, aki kijelentette, hogy nem akarja megfogni a kezem. Ne öleljem át, ritkán csókolóztunk. Sőt, szájamra adott puszit, bár nyilvánosság előtt ezt nem igazán szerette megtenni.
Jogosan lehet feltételezni, hogy nem akart velem lenni, nem szeretett.. bár ez nem így volt.
Mai napig megőrül értem, de végül én szakítottam vele 3 éve. Azóta nekem családom van. Feleségem és egy gyönyörű lányunk (8 hónapos).
Akármikor elmentem a haverokkal szórakozni, míg ezzel a lánnyal voltam, mindig hívogatott, féltékeny volt. Előfordult, hogy beállított a munkahelyemre (oktatás) és a diákjaim előtt patáliázott. Ráadásul olyan dolgon, mint pl. miért nem vitted ki a szemetet.
Nem volt egy százas leányzó .. nem is értem, hogy tudtam vele másfél évet lehúzni.
A sexről ne is beszéljünk. Részéről pocsék volt, semmi érzelem. A végén már az sem volt köztünk, mert mondanom se kell: egyáltalán nem kívántam.
Tudom, hogy ez a lány nem volt a lelki társam. Visszanézve 100%-ra tudom, hogy hozzám se való. Nem is értem miért voltam vele együtt ... Talán csak akkor pont ő volt ott ... egy gyenge pillanatomba és így lett, ami lett..
Durva ezt "kimondani", leírni, de sajnos így van .. és hány ember érezheti még ezt rajtam kívül a kapcsolatával vagy volt kapcsolatával kapcsolatban ..
27 éves vagyok én is. És uuuuuutálok csókolózni. Valahogy nem mozgat, egyszerűen utálom.
Férjem meg szeret(ne). De szeret, elfogadta ezt a fajta fóbiámat, hülyeségemet, nevezzük ahogy akarjuk. Már 10 éve együtt vagyunk, van gyerek is, házasok vagyunk, egyszerűen csak állati ritkán smárolunk. (fúj még a szót is utálom :))
ha nem vagy szexmániás, akkor mondd neki azt, hogy te nem szeretszz csókolózni, én meg dugni nem :)
Így egálban vagytok...
Ha szeretsz szexelni, akkor nem tudom mit tegyél...
Keress egy szépszál magas férfit aki szeret csókolózni. Nem értem mit akarsz egy olyan pasastól aki nem illik hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!