Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyenkor?

Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

3hónapja vagyunk együtt a barátommal.Azóta egy szabad percem sincsen..20percre lakunk egymástól és minden idejét velem szeretné tölteni,ez nagyon jó meg édes és tényleg nagyon nagyon szeretem. De amikor elakarok menni barátnőmmel valahová vagy valami ami ilyen csajos nap lenne pl.akkor ő is jönni szeretne és ez már kezd zavarni.Múltkor is félnapomat vele voltam..semmit nem tanultam hétfőre le is lettem otthon baszva..de másnap ezt mondtam is neki..és suli után gyorsan mentünk volna haza kijött elém..mondtam,hogy rögtön induljunk..erre megsértődött,merthogy alig tudott velem lenni. Az egész hetet vele vagyok..most az az egy nap..már egy nap miatt kivan akadva persze nekem is nagyon hiányzik olyankor amikor nem látom,de már unalmas...

Mit tegyek? hogy mondjam ezt el neki úgyh,ne bántsam meg??

16/L

2012. márc. 16. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Mond el neki, hogy figyelj sajnos a szüleim és az én célom is, hogy jól tanuljak, hogy majd megtudjak élni önállóan,legyen rendes munkám.Úgy érzem, hogy annyira sok időt akarsz velem lenni, hogy a kötelességeimet elszalasztom miattad.Kérlek érts meg.
2012. márc. 16. 21:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha szeret, nem lehet olyan önző, hogy ennyit ne értsen meg. Vagy segítsen neked a háziban, addig is veled lehet.
2012. márc. 16. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!