Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Titeket is zavar, ha...

Anyukák! Titeket is zavar, ha a mama (anyós) össze-vissza csókolgatja a kisbabátokat? (arca, keze, feneke, hasa, combtő stb. ) Engem nagyon zavar!

Figyelt kérdés

Meg egyébként se szeretem, ha rajtunk (apa-anya) kívül más is csókolgatja a kis arcocskáját, mert én is ott puszilom és az olyan gusztustalan, egymás nyála után...

Meg a kezét se, mert azt veszi egyből a szájába. Hogyan mondjam el neki, mert már többször szóltam, de lepereg róla.

2009. jún. 15. 13:07
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%

A baba a mama vére is, épp úgy, mint a tiéd.

Testéből lett test, csak egy lépcső beugrott.

2009. jún. 15. 14:10
 22/31 anonim ***** válasza:
76%

Furcsa, de èn is vilàgra ki voltam bukva, mikor annak idejèn anyòsom puszilgatta a picit... az arcàt ki kellett volna hagyja... meg a kezèt. Legalàbb. Puszilja akkor inkàbb a talpàt... ha màr muszàj. Amùgy o mèg kezet se mosott, miutàn a villamosròl leszàllva bejott hozzànk, ès rogton a picihez szaladt... Rosszul voltam bele.

DE ebben az is kozre jàtszott, hogy anyòsom nem tùlsàgosan kedvelt, ès ezt tùlsàgosan is kimutatta...

2009. jún. 15. 17:13
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a barátnőmnek született pár hónapja babája. Én megoldottam annyival a dolgot, hogy megkérdeztem tőle, hogy hova adhatok puszit a babának. Így nem volt sértődés, hogy puszilgatom a babát, ahol az anya nem szeretné. A barátnőm mondta, hogy a fejére adhatok puszit és azóta is tartom magam a dologhoz, csak a fejére adok a babának puszit (orcájára, homlokára és néha az orrára). Szerintem ez így korrekt, hiszen az anya neveli a babát, az ő felelőssége vigyázni rá és ha ne adj' Isten mégis elkap valamit a baba, akkor legfeljebb magát okolhatja, hogy pl. összecsókolgatta a kis mancsát betegen.

Mi több, mint 10 éve vagyunk barátok és szerintem ez is van egy olyan jó kapcsolat, mint amennyire egy anyós-meny kapcsolatnak kéne lennie. Nekem még nincs babám, de szerintem nem zavarna, ha a babámat szeretgetné az anyósom.

2009. jún. 15. 18:20
 24/31 A kérdező kommentje:
Na jó, meggyőztetek, kicsit enyhébben veszem majd a dolgokat, de nehéz lesz, mert annyira nem komálom az anyósom és szerintem ő sem engem, de nem nagyon mutatjuk egymásnak. A bagót meg nem fogja sajnos mellőzni, mert nagyon erős bagós, de rászólok, hogy mossa meg rendesen a kezét, száját, talán hatok majd rá erősebben. Köszi a jókat és rosszakat is!
2009. jún. 15. 20:09
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra figyelj, hogy szépen kérd meg - mondván, hogy a babának nem jó, ha a dohányzással kapcsolatba kerül, ne "rászólj", hanem ugy fejezd ki magad, hogy ne sértö legyen, próbálj kedves lenni a "gyereked nagymamájához".
2009. jún. 15. 22:16
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, sejtettük mi, hogy köztetek van igazából a probléma.:) Sajnálom, mert tényleg nehéz lehet Neked, de próbálj meg magadban változtatni ezen, mert a kicsinek ő épp úgy nagymamája, mint a Te édesanyád. Szereti, és ez a lényeg. Hagyni kell. A bagóval kapcsolatban meg tényleg próbálj meg kompromisszumot kötni vele... Drukkolok, hogy el tudd fogadni, és hogy a nagyi enyhüljön a bagóval.
2009. jún. 15. 23:23
 27/31 A kérdező kommentje:
Tájékoztatásul: anyósom közölte, hogy Ő nem bírja ki bagó nélkül és nem tud és nem is akarja mellőzni a cigit, amikor a babával van. Mondja Ő, hogy különben is én is bagózom! Csakhogy én amíg 3-4 szál cigit szívok naponta, Ő másfél dobozzal és a bőrén és a ruháján is érezni lehet. Na most mit lépjek??? Ha kiviszi babakocsizni, akkor is rágyújt mellette, ettől én tökre kivagyok!!! Most légy okos!
2009. jún. 17. 13:09
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon egyetértek veled, és igen, az anyóssal is van fenntartás. Miért ne lehetne? Mi lenne, ha egy óvatlan pillanatban babatörlőkendővel letörölnéd a kis arcát, kezecskéit, amikor nem figyelnek? Vagy kiléptek az erkélyre, vagy a konyhába és egy mozdulattal letörlöd? Lehet, hogy ez durva tőlem, de én is viszolyognék. Én meg sem puszilom anyósomat. Mindenki maga érzi
2009. jún. 17. 14:45
 29/31 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tettem. Letöröltem törlőkendővel a kis kezét. Sajnos sose fogom megszeretni az anyósom, hiszen számomra ő egy vadidegen nő, hiába a férjem az ő fia, mégse tudom elfogadni a tényt. Azért próbálok szemet hunyni a dolgok felett, de azért résen vagyok...
2009. jún. 24. 18:09
 30/31 anonim ***** válasza:

Végre valaki, aki el is olvassa és meg is fogadja a válaszokat!

Nem baj ha nem szereted, csak próbáld az eleve elutasítást legyőzni! Mindenkinek könnyebb.

Gratulálok, olyan ritkán találkozom itt olyannal, aki félre tudja tenni a saját előítéleteit.

2009. jún. 25. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!