Anyukák! Titeket is zavar, ha a mama (anyós) össze-vissza csókolgatja a kisbabátokat? (arca, keze, feneke, hasa, combtő stb. ) Engem nagyon zavar!
Meg egyébként se szeretem, ha rajtunk (apa-anya) kívül más is csókolgatja a kis arcocskáját, mert én is ott puszilom és az olyan gusztustalan, egymás nyála után...
Meg a kezét se, mert azt veszi egyből a szájába. Hogyan mondjam el neki, mert már többször szóltam, de lepereg róla.
A baba a mama vére is, épp úgy, mint a tiéd.
Testéből lett test, csak egy lépcső beugrott.
Furcsa, de èn is vilàgra ki voltam bukva, mikor annak idejèn anyòsom puszilgatta a picit... az arcàt ki kellett volna hagyja... meg a kezèt. Legalàbb. Puszilja akkor inkàbb a talpàt... ha màr muszàj. Amùgy o mèg kezet se mosott, miutàn a villamosròl leszàllva bejott hozzànk, ès rogton a picihez szaladt... Rosszul voltam bele.
DE ebben az is kozre jàtszott, hogy anyòsom nem tùlsàgosan kedvelt, ès ezt tùlsàgosan is kimutatta...
Nálunk a barátnőmnek született pár hónapja babája. Én megoldottam annyival a dolgot, hogy megkérdeztem tőle, hogy hova adhatok puszit a babának. Így nem volt sértődés, hogy puszilgatom a babát, ahol az anya nem szeretné. A barátnőm mondta, hogy a fejére adhatok puszit és azóta is tartom magam a dologhoz, csak a fejére adok a babának puszit (orcájára, homlokára és néha az orrára). Szerintem ez így korrekt, hiszen az anya neveli a babát, az ő felelőssége vigyázni rá és ha ne adj' Isten mégis elkap valamit a baba, akkor legfeljebb magát okolhatja, hogy pl. összecsókolgatta a kis mancsát betegen.
Mi több, mint 10 éve vagyunk barátok és szerintem ez is van egy olyan jó kapcsolat, mint amennyire egy anyós-meny kapcsolatnak kéne lennie. Nekem még nincs babám, de szerintem nem zavarna, ha a babámat szeretgetné az anyósom.
Végre valaki, aki el is olvassa és meg is fogadja a válaszokat!
Nem baj ha nem szereted, csak próbáld az eleve elutasítást legyőzni! Mindenkinek könnyebb.
Gratulálok, olyan ritkán találkozom itt olyannal, aki félre tudja tenni a saját előítéleteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!