Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolták már ki nálatok az...

Kapcsolták már ki nálatok az áramot, és ha igen, hogyan reagált a család?

Figyelt kérdés
Én csak egyszer kerültem anyagilag annyira padlóra,hogy nem fizettem be a számlát=>kikapcsolták az áramot.Pont akkor,amikor a főiskolás lányomnak vizsgaidőszaka volt.Rohantam az ELMŰ-be,de csak másnapra igérték a visszakapcsolást.Szégyeltem megam,de nem volt mit tenni.Este a lányomnak -akit egyedül neveltem- félve meséltem el,hogy nincs áram a lakásban,mert...! Erre azt mondta,hogy: anya nincs semmi baj,csinálunk egy gyertyafényes vacsorát.Hát, elbőgtem magam,de nem az áram miatt.Azóta az első, amit befizetek, az a villanyszámla.
2009. jún. 15. 09:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szegény anyukám is mindig retteg, nehogy kikapcsolják a villanyt, apám botrányt csapna...a telefont sajna gyakran kikapcsolják. :(
2009. jún. 15. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök jófej lányod van.
2009. jún. 15. 10:26
 3/6 A kérdező kommentje:
10:26 Köszi. Imádom!!!! A legrendesebb ember a világon.
2009. jún. 15. 10:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát remélem, az én lányom is ilyen tündér lesz majd!!!

Gratulálok hozzá!!!

2009. jún. 15. 13:55
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,igyekeztem
2009. jún. 15. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:

A lányod tényleg egy jótündér.

És ne te szégyelld magad. Szégyellje magát az, aki szerint ez így rendben van ebben az országban, hogy az alapdolgok (rezsi, étkezés, iskoláztatás, ruházkodás) is gondot jelentenek az embereknek.

Áramot még nem kötöttek ki nálam, telefont már egyirányúsították egy párszor. Pedig dolgozunk mind a ketten és első a csekkek feladása. Ha van miből.... ha nincs, akkor meg szelektálok: első a villany, a gáz, a víz. Ami hiányzik, ha lekötik.

2009. jún. 15. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!