Apám nem tart velem semmilyen kapcsolatot. Van két féltestvérem a részéről. Halála esetén kihagyhatnak-e az örökösödésből? Kötelesek-e megkeresni vagy értesíteni az esetleges haláláról? Kinek a dolga ez?
kedves fikázók: apám viharos gyorsasággal lépett le a születésem után, nem igazán akart velem kapcsolatot, én pedig 3 évesen nem hiszem, h fel tudtam volna hívni.
később néha elvitt, de folyamatosan belémkötött, sértegetett, anyámat és nagyszüleimet szidta, h milyen xarul neveltek. aha? és te hogy neveltél? sehogy!
mikor legutóbb találkoztam vele, örömmel, kaján vigyorral újságolta, h eladja a házat amit régebben épített és vesz a két féltesóm nevére 1-1 lakást. magyarul kijátszott az örökségemből. hát köszi. mind1, az igazi családom mindent megadott nekem, csak az fáj, hogy ha életében nem kaptam tőle semmit, akkor halála után talán megérdemelnék pár ft-ot. jelzem, a gyerektartás nála ismeretlen fogalom volt, néha megeresztett pár ezrest, de egy vacak kínai cipőt nem bírtunk belőle venni. szóval legalább az elmaradt gyerektartást pótolná be így, de abban a féregben semmi emberség, becsület nincsen.
az örökség járna, de ha kiforgat belőle, akkor semmit nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!