Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is felemészt a hitel?

Titeket is felemészt a hitel?

Figyelt kérdés

Egyszerűen másra sem tudok gondolni csak arra, hogy mit hogyan kéne csinálni. Próbálom a határidőt tartani de nem mindig sikerül.

Utálom a hétköznapokat, mert minden órában percben arra gondolok, hogy mindjárt hív a bank vagy küld egy levelet.

2012. márc. 27. 18:01
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Előre gondolkodnánk mi is, de kényszerből a páromnak hitelt kellett felvenni, mert az örökségét a cigányok szépen kicsalták a nagyszülőktől és, vissza kellett vásárolni egy részét, amit már magukra írattak.

Nekem meg több száz ezer forint kellett kifizetnem, sajnos nagyon sürgősen kellet a pénz és így csak a hitel maradt.

Az egy biztos ha ezek letelnek soha az életbe nem megyek bank közelébe.

2012. márc. 28. 16:13
 22/24 anonim ***** válasza:
Ugyan nem én vagyok a családban a kereső, és őszintén szólva fogalmam sincs, mennyi pénzből gazdálkodunk, de azt tudom, hogy a kocsihitel miatt rengeteg dologról le kellett mondanunk. Nincs nagybevásárlás, amikor telepakoljuk édességekkel a szekrényt, nincsenek finom kaják, amiktől roskadozik a hűtő, nincs annyi pénz ruhára, sőt szinte semmire sem. Alig várom, hogy végre befizessük. Eddig nincs elmaradásunk, úgyhogy szerintem minden rendben lesz a hitel tisztázásával. Komolyan indiántáncot fogok járni a nappaliban, amint befizeti apám az utolsó csekket....
2012. márc. 28. 19:01
 23/24 anonim ***** válasza:

"Honnan tudhatnám előre, hogy 15-20-25-30 évig tudom fizetni? Őrület. Viszont sajnos másképp nem jutnánk sajáthoz."

Félreteszed a törlesztőrészletre szánt összeget 3-6 évig, és abból már lehet egy kis lakást (vidéken házat is) venni. Tovább spórolsz, és néhány év múlva nagyobb lakásba tudsz menni. (A legratyibb öröklakás, amit ma Pesten lehet venni, 1,8 M Ft tulajdonostól.)

Meg újra lesz majd elérhető árú bérlakás, mert ez a vadkapitalizmus az emberek 85%-ának elnyomorodásához vezetett (legalábbis folyamatosan csúszunk lefelé, a 85% fele már fizetéselmaradásokkal él), ekkora tömeggel nem lehet mit csinálni, meg kell változtatni a "rendszert".

2012. márc. 28. 23:33
 24/24 anonim ***** válasza:
47%
Nem, engem nem emészt fel. Ja! Sosem vettem fel hitelt.
2012. márc. 29. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!