Hogyan érvényesüljek mellette? Hogyan lépjek túl a kicsinyes gondolataimon?
17éves vagyok. Van egy gyönyörű barátnőm, aki mellett nem tudok érvényesülni sem társaságban, sem a fiúk körében. Szinte mindenben jobb nálam. Tanulás, külső, személyiség. Ennek ellenére mégis nagyon szeretem. Sokat segített nekem megmutatta hogyan legyek magabiztosabb, boldogabb. De mégsem elget. Ha ketten vagyunk nagyon jól érzem magam vele. Viszont társaságban elkezdek féltékenykedni. Tudom, hogy nem szép dolog , de akarva, akaratlanul jön. Szeretnék továbbra is jóba lenni vele. Tudom, hogy így neki sem igazi a barátságunk. Szerintetek van esélyem hogy túllépjek ezen? Esetleg több önbizalomra van szükségem? vagy egy új barátnőre?
L/17
köszi a választ.:)
elsőnek: sosem tudhatja az ember:D
Nekem is gyönyörű a legjobb barátnőm, évfolyamelső volt, modellkedett, én csak "évfolyammásodik" voltam, és kövér.
Viszont soha egy percig nem féltékenykedtem rá. Az bemocskolja a szeretetet.
Nézd, felmerült benned, hogy keresel új barátnőt. Mintha egy cipő lenne, ami nyom elöl. Ilyen könnyen merült fel benned ez a megoldás?
Gondolom, az új barátnődnek csúnyának kellene lennie.
Szerintem önbizalomra van szükséged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!