6 év alatt/után miben fordult komolyabbra a kapcsolatotok?
Hát ha csak te tervezed a jövőt, az úgy nem túl szívderítő :(
Mennyi idősek vagytok? Párod miért nem akar "mozdulni"?
Az nagyon nem jó, hogy 6 év eltelt, és nem tudtatok összeköltözni. :( Miért nem akar?
A kérdés igazán nem nekem szól, mert mi csak 2 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt élünk. Én biztos nem vártam volna 6 évet az összeköltözéssel, hacsak persze nem tinikorom óta lennék vele, mert az azért más.
De én 4 év múlva már szeretnék házasságban élni, és addigra már gyermeket is szeretnék. Hogy aztán mi lesz... Hát, sokszor gondolkodom ezen, szerintem semmi... :( Nem is csak miatta, hanem mert úgy érzem, az anyagiak sosem lesznek rendben ahhoz, hogy gyereket vállaljunk.
Mindig csak én hozom föl hogy milyen jó volna már összeköltözni és hogy itt lenne az ideje már.Nem szeretné hogy hitelt vegyünk föl,azt hiszi hogy össze tudjuk majd gyűjteni,de hitel nélkül ki vesz manapság házat?Itt tudnánk kb 1-1,5 millióért is.
Mindig terel hogy nem tudnánk megélni,és hogy nem tudnák spórolni.Kb kettőnknek 185körül jön be,szerintem ebből meg tudnánk élni,be kell osztani a pénzt.
Ő 27 éves,én 25.
En öt ev utän vältam el a ferjemtöl. Azota 1,5 eve uj kapcsolat. Az elözö kapcsolatbol (häzassäg) 3 gyerek, koräbbrol meg egy.
Hol laksz, hogy ennyiert häzat tudsz venni? komolyan erdekel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!