Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna, vagy örülnél, ha...

Zavarna, vagy örülnél, ha anyósod a közeledben lakna és szinte minden nap meglátogatna?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 16:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Épp emiatt aggódom.

Költözünk lassan,nézegetjük a lakásokat,párom nézegeti azokat amik a szüleitől max 1-2 km-re vannak (városon belül,10 perc séta sincs),de én nem akarom ezt,havi 2-3x bőven elég.

de mivel ezt igy páromnak meg nem lehet mondani,ezért egy lakás se tetszik ami arrafele van.

2012. márc. 25. 17:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen a viszonyunk,és ezek a látogatások mit takarnak.Ha unokázni jön,nem dirigálni akkor semmi kifogásom ellene,tudom miylen jó ha szerető nagyszülei vannak a gyerkőcnek,azt nem lehet pótolni mással.

Ha tudnám,hogy azért jön,hogy nekem parancsolgasson,meg számonkérjen,ellenőrizgessen stb akkor nyilván zavarna. De igazából ezt is meg lehet oldani,amig nem lépsz fel határozottan (nem bunkón) ,hanem csak magadban puffogsz akkor kifogja használni és beléd fog kötni.Állj ki magadért,külön család vagytok. Ha azt mondja,hogy hogy csak akkor jön ha ti is szeretnétek (és lehet is neki hinni) akkor szerintem semmi gond:) Bár,én úgy vagyok vele,hogy egy család vagyunk,meg kell oldani a személyes konfliktusokat márcsak a gyerekek miatt is:)

2012. márc. 25. 17:11
 13/16 anonim ***** válasza:
na ezt jól leírtam:DDDD A külön családot úgy értettem,hogy pl a gyereknevelésben,főzésben stben nem szabad egymásnak dirigálni.
2012. márc. 25. 17:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Zavarna.
2012. márc. 25. 18:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Még az is, ha anyukám jönne minden nap, pedig jóban vagyunk...de van olyan, hogy magánszféra.

23N

2012. márc. 25. 18:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon zavarna. Még így is zavar, hogy kb kéthavonta látjuk egymást. De ő csak addig szeretett hozzánk járni, ameddig úgy tudott bejönni a lakásba, hogy mi nem voltunk itthon. A telefonszámlákat jól megnyomta, mert mindenpereputtyát tőlünk hívta, a külföldön élőket is, és bizony eltűnt- ez-az a lakásból. Aztán megkértük, hogy ha ide akar jönni, mert ugye elméletileg a mi lakásunkban minket illik meglátogatni, akkor azt olyankor tegye, amikor itthon vagyunk. Most meg amúgy is szülési szabadságon vagyok, tehát egész nap itthon, vagy legalábbis nem kiszámítható munkaprogram szerint nem itthon, tehát nem is mer jönni.
2012. márc. 26. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!