Jogosan vagyok dühös?
elkell mondanom ,hogy az apám elég sokat iszik .
anyám nekem mindig azt mondja , hogy próbál változtatni rajta de nemlehet meg ilyenek .Ma kiborultam mert kérdezés nélkül megint elvették a pénzemet .Amikor megkéreztem , hogy holvan a pénzem akkor mindenki egyből nemtudom nemtudom mondom akkor a k*va any*tokat mostmár. Utána feljött anyám jaj énvettem el mert nemvolt nálam apró . Mondom jó de legközelebb szóljál mert idegesít főleg az ,hogy otthonvoltam amikor elvette-.- Most meg feljön hozzám mondomneki , hogy apám megint bevan baszva erre ő örülj neki , hogy ien apád van mondom de k*rva jó .Erre elkezdte mondani ,hogy neki milyen nehéz gyerekkora volt mert az apja alkoholista volt . Hát nagyanyám akkor seggarc hogy szerintem én felakasztottam volna magam mellete nemis csodálom hogy az alkoholba folytotta magát.
Mondtam anyámnak ,hogy nagyi elb*szta a gyerekkorodat azt nem mostkéne velem megbeszélni hanem vele.Utána elkezdte mondani ,hogy mit elégedetlenkedsz. Mondtam neki ,hogy ezen aztán lehet elégedetlenkedni hogy eltünt 1 ezresem .De előtte ősszel 40 ezret vettek el tőlem ,hogy a testvérem mehessen táborba. Azzal a mondtattal hogy egy hét és visszakapod .Még mostse láttom a pénzemet szóval mondtam neki , hogy lassan lehetne visszaadni mert motort szeretnék venni és kéne pénz.Ő erre jó majd megkapod .És elment.Azthittem utánamegyek és megütöm.
Jogosan vagyok dühös?
14/f
Én soha nem dugom el.
Sőt kocsmában mostanában már nem lehet cigizni, és mindig a pulton hagyom a pénzemet, meg a telefont is amíg kimegyek cigizni. Soha nem mert senki hozzáérni. A név többet ér mintha eldugnád:) Élj úgy hogy tartsanak tőled !
Nem olvastam mások válaszát. Az én véleményem az, hogy túl öntelt vagy. Egy pofátlan barom. 14 éves vagy, és visszabeszélsz? Egy tábor fontosabb mint egy motor, egyáltalán minek neked az, amikor még egy általános iskolás, kis seggdugasz vagy?
"Azthittem utánamegyek és megütöm." Ezt írtad. Téged kéne jól elverni, de úgy, hogy soha ne felejtsd el. Szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!