Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok dühös?

Jogosan vagyok dühös?

Figyelt kérdés

elkell mondanom ,hogy az apám elég sokat iszik .

anyám nekem mindig azt mondja , hogy próbál változtatni rajta de nemlehet meg ilyenek .Ma kiborultam mert kérdezés nélkül megint elvették a pénzemet .Amikor megkéreztem , hogy holvan a pénzem akkor mindenki egyből nemtudom nemtudom mondom akkor a k*va any*tokat mostmár. Utána feljött anyám jaj énvettem el mert nemvolt nálam apró . Mondom jó de legközelebb szóljál mert idegesít főleg az ,hogy otthonvoltam amikor elvette-.- Most meg feljön hozzám mondomneki , hogy apám megint bevan baszva erre ő örülj neki , hogy ien apád van mondom de k*rva jó .Erre elkezdte mondani ,hogy neki milyen nehéz gyerekkora volt mert az apja alkoholista volt . Hát nagyanyám akkor seggarc hogy szerintem én felakasztottam volna magam mellete nemis csodálom hogy az alkoholba folytotta magát.

Mondtam anyámnak ,hogy nagyi elb*szta a gyerekkorodat azt nem mostkéne velem megbeszélni hanem vele.Utána elkezdte mondani ,hogy mit elégedetlenkedsz. Mondtam neki ,hogy ezen aztán lehet elégedetlenkedni hogy eltünt 1 ezresem .De előtte ősszel 40 ezret vettek el tőlem ,hogy a testvérem mehessen táborba. Azzal a mondtattal hogy egy hét és visszakapod .Még mostse láttom a pénzemet szóval mondtam neki , hogy lassan lehetne visszaadni mert motort szeretnék venni és kéne pénz.Ő erre jó majd megkapod .És elment.Azthittem utánamegyek és megütöm.

Jogosan vagyok dühös?

14/f

2012. márc. 24. 20:08
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

a pénzemet úgy kaptam , hogy a nagyapámnál voltam tavaly nyáron dolgozni 1.5 hónapot és a végén ennyit adott .

amúgymeg annyit kérdeztem ,h jogosan vagyok dühös.

2012. márc. 24. 20:41
 12/24 anonim ***** válasza:

En is be lennek ragva a helyedben, de beszelhetnel a szüleiddel (szüleidröl) kicsit normalisabban is.

Anyam felmenöje is alkoholista volt, el is cseszerintette a gyerekkorat, en sem ertettem, hogy miert ezzel ervel, ha valami nem tetszik nekem.

Amugy meg kamaszkorban vagy, tombol benned az igazsagerzet(ahogy bennem is anno. :)), ugyhogy megertem a dühödet.

Most harmincnegy vagyok, es imadom anyamat, mondjuk sürün nem talalkozunk a tavolsag miatt.

2012. márc. 24. 20:51
 13/24 anonim ***** válasza:
20%
Ha anyád, apád helyében lennék és így beszélnél, akkora pofont lekeverek, hogy a fal adja a másikat.
2012. márc. 24. 21:02
 14/24 anonim ***** válasza:
55%
13, nem nevelesi tanacsado. Amugy meg a szülei eltürik, tehat noname weboldalon felesleges egy ismeretlent nevelnünk.
2012. márc. 24. 21:04
 15/24 anonim ***** válasza:
55%

"Ha anyád, apád helyében lennék és így beszélnél, akkora pofont lekeverek, hogy a fal adja a másikat."

Neked aztán nagyon jók a problémamegoldó képességeid.

Ha így haladsz talán 2-3 év múlva annyi eszed lehet mint egy gyufásdoboznak. Sok szerencsét hozzá !

2012. márc. 24. 21:35
 16/24 anonim ***** válasza:
68%

Én meg ha a szülők helyében lennék, akkor nem venném el a kisfiam pénzét és főleg nem hazudnék róla.

Gratulálok minden válaszolónak, aki képes volt megint megtalálni a problémát. Biztosan marha jó szülők lehettek.

2012. márc. 24. 21:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem jogos hogy elveszik szó nélkül meg az sem oké hogy a szüleid így viselkednek veled. De ugyanakkor te is hibás vagy mert ott van a pénz ahonnan bárki elveheti én anno ebből nagyon sokat tanultam amikor 19 évesen a húgom lenyúlt tőlem 20000 Ft-ot amit azért vettem ki a bankból hogy kifizessek 2 csekket amire anyámék megkértek. Én onnantól kezdve használok egy kis asztali széfet és az összes létező pénzemet meg nagyobb értéket oda zárok el a pénztárcámmal együtt. A bankkártyám meg olyan tuti biztos helyen van amit még akkor sem találnak meg ha apróra bontják az egész házat. Ha nem telik széfre keressél rejtek helyet a pénzednek és akkor szó nélkül nem fog eltűnni az biztos.
2012. márc. 24. 22:03
 18/24 anonim ***** válasza:

most mit vagytok ugy oda a káromkodásátol?

ilyen család mellett ez meglep titeket???.....valahogy kétlem hogy ők a szép beszéd mintapéldányai lennének.

2012. márc. 25. 07:21
 19/24 anonim ***** válasza:

Keress a pénzednek más helyet, vagy tartsd magadnál, így nem tudja elvenni. Ha megkérdezi, hol van, mondd, hogy beléptél a klubba és elittad.

Amúgy meg igazad van. Attól, hogy neki szar gyerekkora volt nem kell a tiédet is tönkretenni.

2012. márc. 25. 11:44
 20/24 A kérdező kommentje:

az utolsó 6-7 válaszolónak nagyon köszönöm eldugom rendesen mostantól.

Beléptem a klubba ez jó :D

köszönöm mindenkinek.

A negatívoknak is ömbizalom növelésre pont jóvolt .

2012. márc. 25. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!