Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányan vagyuk kb. akik a...

Hányan vagyuk kb. akik a Rozina nevet adták a kislányuknak? Az én lányom 8 éves, és imádja a nevét, büszkén mutatkozik be, és azt mondja, milyen jó, hogy nincs több Rozina! (mi nem ismerünk)

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 23:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mindenkivel egyetértek.Van a kislánynak mégegy neve,ha nem tetszik majd neki azt is tudja használni.A Rozit mi sem szeretjük,és nem is szólitják úgy.Köszi az eddigi válaszokat!!
2009. jún. 14. 19:17
 12/16 anonim válasza:
Én is a Rozina nevet választottuk a kislányunknak! Februárban fog megszületni. Csak azt nem tudjuk hogy mi legyen a másik keresztneve... A te kislányodnak mi az, ha szabad megkérdeznem?
2010. jan. 3. 12:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök,hogy ezt a nevet választottátok! Én nem bántam meg,nagyon szeretjük! Az én kislányomnak Hanna a második neve.Nagyon jó egészséget,és boldog babázást kivánok!!! :)
2010. jan. 6. 22:00
 14/16 anonim válasza:
Köszi szépen! Nagyon szép név a Hanna is.
2010. jan. 7. 13:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Az én lányom is Rozina:) De mivel még csak 1 éves, egyelőre nem tudok róla nyilatkozni, tetszik-e neki. Én mindenesetre imádom a nevét, igazi Rozi, tökéletesen illik rá.
2011. jan. 17. 00:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Szép névnek szép néve, de nem adnám a gyerekemnek, túlságosan is Don Quijote lova jut róla eszembe. De ez csak az én bajom.
2012. márc. 22. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!