Hányan vagyuk kb. akik a Rozina nevet adták a kislányuknak? Az én lányom 8 éves, és imádja a nevét, büszkén mutatkozik be, és azt mondja, milyen jó, hogy nincs több Rozina! (mi nem ismerünk)
Valószínűleg nem túl gyakori név, egyébként sok ritkább jut arra a sorsra, hogy elkezdik felkapni, mondván milyen szép és érdekes, sőt még ritka is. Aztán pár év múlva dömping lesz belőlük. :S
Egyébként érdekes, kislány koromban utáltam a nevemet, ami ilyen ismert, azért nem túl gyakori, de nem is érdekes név, akkor az volt a mániám, hogy valami -mostani szemmel- csicsás, egyedi nevem legyen. Rá se tudok gondolni mi lenne, ha úgy hívnának, amik akkor tetszettek. :) Reméljük a kislányodnak tetszeni fog később is.
Szia!
Mikor megláttam a kérdést, beugrott egy könyv, amit még nagyon, nagyon régen olvastam, egy pöttyös könyv. A címe: Barátnőm, Rozina (kis keresgélés után leltem rá: [link]
Egyébként érdekes, különleges név :)
Nekem tetszik. Különleges, mégsem extravagáns. :)
Szerintem felnőttként sem lesz gondja a bemutatkozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!