Mint szülő mit szólnál? Mit reagálnál rá? Miben "ronthat" a gyerek helyzetén?
nekem is vannak az óvónőtől örökre megmaradt sérelmeim
pl egyszer anya mondta, hogy alvásnál szóljak az óvónéninek, hogy ne legyek huzatban(akkor szúrták fel a fülem és érzékeny voltam rá)
én szóltam neki, ő ideges lett és visszakérdezett, hogy tudod te egyáltalán mi a huzat?!
és úgy aludtunk, hogy kinyitotta az összes ablakot, meg az ajtót alváskor, ő meg kiment a teremből.
anyáék nem is tudják...
de felnőtt fejjel fáj igazán, akkor fel sem fogtam.
ilyenek ellen a szülő tehetetlen.
millió esetekről hallok, milyenek az óvónők!
De ha egyszer nem szereti a gyerekek közelségét miért ezt a pályát választotta? Nem akarok én beszólni neki, csak hogy mégse lettem olyan hülye mint amilyennek állított hogy leszek:)
Volt az is hogy valamit feltett a szekrény tetejére, ami kellett volna (szüleim is mondták adja oda) én meg nem értem el:/
De ha utálom a gyerekeket nem megyek óvónőnek/tanárnak.
Ez olyan mintha utálom a fizikai munkát, akkor nem fizikai munkásnak megyek..
Az is remek. Mondjuk nálunk mikor hátba vágtak 1 gyereket, és elkezdett vérezni az orra akkor hívta a gyerek mamáját...ennyi lépést tett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!