Hangos a szomszédom, a közös képviselő tehetetlen. Mit tegyek?
úgy olvastam először, h hangos a szomszédom a közös képviselő TEHENE! :D
amúgy meg vagytok elégedve a közös képviselővel? Azt kéne leváltani ha ennyire képtelen elvégezni a munkáját
17-es bizony nem jól tudod.A lakóépületben és hozzátartozó közös használatú helyiségekben és területen napszaktól függetlenül tartózkodni kell minden mások nyugalmát zavaró magatartástól és tevékenységtől.
A lakóépületben zajt okozó háztartási és egyéb gépek használata munkanapokon 7-20 óra között, szombaton és vasárnap, valamint ünnepnapokon 9-14 óra között lehetséges, kivétel az azonnali beavatkozást igénylő hibaelhárítási vagy életveszély elhárítására irányuló munkavégzés.
Ének- és zenegyakorlás, oktatás, munkanapokon 9-19 óra között, szombaton és vasárnap 9-14 óra között engedélyezett. Szórakoztató rádió, zene, TV hallgatás, társasági összejövetel, csak a lakóház nyugalmának megőrzésével, zárt ablaknál lehet.
A lakóházból távozó vendégeket a tulajdonos köteles figyelmeztetni az általános csendrendelet 21-7 óra közötti betartására.
Sajnos a helyzet nem javult, talán még rosszabb. Az utolsó tanácsa lesz a nyerő, idegekkel tovább már nem bírom.
Mégis hogy működik ez a villany-lecsapós történet? Honnan tudjam, hogy melyik biztosíték az övé?
Melyik a tiéd? Nálunk egy emeleten három lakás van, három villanyóra egymás mellett egy szekrényben a falon, én jobb oldalt lakok, a jobb oldali az enyém, a középső a középső lakáshoz tartozik, a bal szélső a bal szélsőhöz. Nem tudom nálatok milyen a lépcsőház, hol vannak a villanyórák.
Amúgy meg, te laksz felette, te idegesítőbb tudsz lenni. Vegyél egy klumpát és abban mászkálj egész nap stb.
Én is egész nap magassarkúban járok időnként, mert a kis köcsög 0-24 ig bármikor elkezdheti bömböltetni a tuc-tucot, és szerintem, aki vasárnap este 11-kor dönget, vagy máskor reggel fél hétkor, az nem értelmes annyira, hogy meg lehessen dumálni vele a dolgot. Ráadásul 90%-os valószínűséggel úgy is leszarja, hogy zavar, így a későbbiekben a biztosíték, rendőrség stb. nem jön be, mert akkor tudja kit zavart és ki volt. Jobb inkább szemét módszerrel operálni szerintem.
Én már olyat is hallottam, hogy volt aki nem csak lecsapta, hanem be is pillanatragasztózta a biztosítékot... az még durva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!