Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a témakörben miért...

Ebben a témakörben miért ilyen sok a gyerekgyülölő ember?

Figyelt kérdés

Akárhány kérdést olvasok vagy "Nem akarok soha gyereket mert minek" vagy "Utálom és idegesítenek a gyerekek,fúj" ha meg valaki odaírja a véleményét hogy márpedig ő szereti a gyerekeket akkor levan pontozva 0%-ra.

Szerintem itt sok a tini és a kisgyerek,ami elkeserítő hogy így gondolkodnak:(

2012. márc. 23. 15:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
49%
Meg kell védjem a kérdezőt, mert sok kérdésben láttam, hogy úgy beszélnek a kisgyerekekről, hogy az tényleg gáz volt. Nem, nem kell szeretni, de gusztustalanul se kell beszélni a gyerekekről és az anyukájukról. Igen néha túlzásba esnek, de hát ez érthető, nekik a gyerekeik egy csodák.Az elhízásról, meg a zsíros hajról, hát sok 20 éves lány példát vehetne jó pár anyukáról, mert még a szülésre se foghatják a bálna testüket.
2012. márc. 23. 19:41
 22/30 anonim ***** válasza:
64%

Már ne haragudj, de a ' nem akarok gyereket, ez normáls?" 'miért nem akarsz gyereket?", ' van olyan akit nem hat meg egy kisgyerek?' témájú kérdésekben mégis mit vársz? Olyanoknak szól akik nem szeretik a gyerekeket, értelemszerűen azok fognak válaszolni. Ez nem azt jelenti, hogy csak ilyenek vannak.

Amúgy pedig nem kötelező szeretni a gyerekeket, ez még nem bűn, ezzel nem ártunk senkinek. Nem kell másokra erőltetni.

2012. márc. 23. 19:47
 23/30 anonim ***** válasza:
78%

nem egyezhet mindenki véleménye.

én pl. azért nem akarok gyereket mert tudom hogy nem lennék jó anya. kevés a türelmem még a felnőttekhez is és csak kiabálnék szerencsétlennel.

nem bírnám hogy örökké a kakis hátsóját törölgessem, hogy minden 3 órában sírjon a ciciért amikor ígyis olyan rossza alvó vagyok, hogy nagyjából pont 3 óra után sikerül csak elaludnom.

nem bírnám hogy mindig attól kéne rettegnem, belenyúl-e a konnektorba, ráteszi-e a kezét a tűzhelyre ha egy percre nem nézek oda, vagy olyan hisztis legyen mint anno pár ovis társam, akik egész nap üvöltve bőgtek az anyjuk után és nem lehetett őket egyedül hagyni.

tisztelem azokat akik vállalnak és nem nézem le őket amiért nem olyanok minden nap mint egy manöken mert tudom, hogy egy gyerezk mellett nehéz még a házimunkát is elvégezni, nemhogy még piperészkedni órákat.

ettől függetlenül nem szeretem a gyerekeket, nem vágyom sajátja mert úgyis egész napra ott hagynám a játszótéren, az meg nem lenne jó nevelés.

valaki jó anya, aki meg nem, az inkább másban teljesedjen ki.

21/L

2012. márc. 23. 21:35
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Lényeg az, hogy SENKIVEL nem kellene gusztustalanul beszélni, mert mind egyformák vagyunk. Mindenki egyforma tiszteletet érdemel, az anya nem kap többet, mert szült, a gyerek se, mert megszületett.
2012. márc. 23. 22:06
 25/30 A kérdező kommentje:
Az egy dolog ha nem szereted a töltött káposztát,ízlés dolga de a gyerekeket nem szeretni olyan mintha azt mondanád hogy nem szeretsz élni,nem szereted az embereket,márpedig aki nem szereti az embereket az valamilyen szinten antiszociális személyiség és ha az akkor az NEM NORMÁLIS!!!!
2012. márc. 23. 23:50
 26/30 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező: én nem szeretem a gyerekeket, nem szeretem az embereket, antiszociális vagyok, és így érzem jól magam. Zavar? Nos, ettől viszont csak te érzed magad rosszul. Most akkor ki a nem normális?

Mit gondolsz, normális dolog nem elfogadni, hogy nem mindenki ugyanolyan? Ha már definiálni próbáljuk, hogy ki a normális.

2012. márc. 24. 01:15
 27/30 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező: evvel csak az a probléma, hogy mindez SZERINTED van így. Ez a te véleményed, jogod van hozzá, de csak azért, mert így gondolod, nem ez lesz a valóság.

Egyébként te sem vagy különb, ha abban leled az örömöd, hogy másokról ítéletet hirdetsz, hogy nem normális. Lám, te is csak halandó vagy, aki azt hiszi, fú de rohadt nagy ember, csak mert cukinak tartja a más gyerekét.

2012. márc. 24. 06:55
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért én nem hinném, hogy aki nem szereti a gyerekeket az nem szeret élni.

Azért gondolod így mert neked a gyerek az életed.

Ez nem baj, de fogadd el, hogy másnak nem az.

Én elfogadom a Te véleményedet. Ellenben ezt az utolsó kijelentésedet túlzónak tartom.

Egyébként a mai világban, ahol nagyon sok a rosszindulatú, elkeseredett ember szerintem nem meglepő ha valaki antiszociális lesz, és nem szereti az embereket.

Igazából Te csak annyit tudsz, hogy szerinted mi a normális. Bárminek tartod azokat, akik nem szeretik a gyerekeket, őket legkevésbé sem a Te véleményed fogja érdekelni. Ahogy téged sem kellene, hogy érdekeljen az ő véleményük. Miért olyan fontos ez neked?

2012. márc. 24. 13:17
 29/30 anonim ***** válasza:
(Szerintem tegnap még nem így hangzott a kérdés, nem? Át lett írva.)
2012. márc. 24. 14:57
 30/30 anonim ***** válasza:

Igen szerintem egy kiskutya igenis aranyosabb mint egy bömbölő gyerek. Szerintem. Én ettől még nem gyűlölöm a gyerekeket. És azt is tiszteletben tartom, ha számodra egy hisztis gyerek a cukibb... Ízlések és pofonok, kedves kérdező! Viszont, a tiedtől különböző véleményt is tiszteletben kellene tartanod.

Ha pedig jól körülnézel, rengeteg különböző ember van, nem mindenkinek való gyerek. Hogy úgy mondjam, a gyereknek is jobb ha olyan szülőt "kap" aki tud bánni vele. Például, a nagymamádnak se vennél iPhone-t. Hiszen minek, amikor úgyse tudná használni? Hülye példa, de jól szemlélteti a dolgot.

Én például ki nem állhatom, ha egy gyerek hisztizik. Egyszerűen nem tudom kezelni, a sajátomnak valószínüleg lekevernék egy maflást. Aztán épphogy megtanulna beszélni, már föl is jelentene, mert " jajistenem megbüntettem mert rosszat csinált ... Micsoda kegyetlen dolog! " Nane. Aztán jönne a kamaszkor... Na attól mentsen meg mindenkit a jóisten, még az ellenségeimet is!

Szóval személy szerint én ebből nem kérek. De attól még tiszteletben tartom az anyukákat és gyermekeiket.

2013. szept. 10. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!