Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a témakörben miért...

Ebben a témakörben miért ilyen sok a gyerekgyülölő ember?

Figyelt kérdés

Akárhány kérdést olvasok vagy "Nem akarok soha gyereket mert minek" vagy "Utálom és idegesítenek a gyerekek,fúj" ha meg valaki odaírja a véleményét hogy márpedig ő szereti a gyerekeket akkor levan pontozva 0%-ra.

Szerintem itt sok a tini és a kisgyerek,ami elkeserítő hogy így gondolkodnak:(

2012. márc. 23. 15:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
46%

"elhízott, zsíros hajú anyuka vagyok"

sajnos a legtöbb így néz ki.

2012. márc. 23. 17:07
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit szomorú, hogy tényleg ezt hiszik ma a fiatalok :-( A gyerek csak sír, meg minden anyuka elhízott? Felétek nincs játszótér?

Amúgy a véleményem: aki nem akar gyereket, ne szüljön. Aki meg szül, az szüljön magának és ne kényszerítse a gyerek társaságát másokra.

2012. márc. 23. 17:11
 13/30 anonim ***** válasza:
77%

Én nem olvastam sok ilyen kérdést.

Én sem akarok gyereket. Nem bírom őket. De nem fúj. Akinek kell, legyen neki. Nem az én dolgom. Nem vagyok tini.

2012. márc. 23. 17:27
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Nincs sok. Csak arra megy ki a kérdés, van-e itt ilyen, vagy ki ért ebben egyet, akkor nyilván azok válaszolnak, nem akik szeretik a gyerekeket.
2012. márc. 23. 17:28
 15/30 anonim ***** válasza:
71%

Nem elég, hogy nem érted azt a szöveget, amit olvasol, nem tudod értelmezni sem, de még általánosítasz is?

Mondd, jó gyűlöletet kelteni?

2012. márc. 23. 17:44
 16/30 Bruton ***** válasza:
86%
Már unalmas ez a gyerektéma...
2012. márc. 23. 18:00
 17/30 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez nem így van. Én pont a fordítottját látom. Rengeteg a gyerekimádó anyuka, akik lepontoznak mindenkit aki azt meri mondani egy gyerekre, hogy egy visítozó, maga alá csináló, önző kis húscsomó. Nagy korában sem lesz jobb, csak megtanulja használnia Wc-t.

De ha jobban belegondolunk az, csak nem jól van megfogalmazva. Én sem ájulok el egy gyerektől ha meglátom, nem gügyökök neki, és nem érzek kényszert, hogy foglalkozzak vele. Elkönyvelem, hogy ott van, vigyázok rá, ha már tud beszélgetek vele, segítek neki.

Ez nem gyerekellenesség, mert én is akarok sajátot, de másét most minek ajnározzam? A sajátom is egy kis sza@rógép lesz, de szeretni fogom. Azért mert gyerek egy gyerek, és épp akkor bújt ki az anyjából, ráncos, mázas, csúszós, kopasz, kék-zöld folt, aránytalan, attól még miért kéne azt mondanom, hogy szép. Nem szép. De ez normális. Attól még szerethető.

Ez a baj a mai világgal, hogy ez a gyerek téma túl van lihegve. Manapság egy családban ált.1-2 gyerek van, jobb híján a gyerekkel akarnak dicsekedni. Hogy milyen szép. Milyen okos. Milyen ügyes. Aki nem ért egyet, az ellenség. Mindenki a gyerekén akarja kiélni magát, aki nem ott az a munkában, mindegy csak legyen valami, amin keresztül bebizonyíthatják, hogy ők faszák.

Régen mikor jártak az asszonyok kapálni a földekre, netán ott is szültek, nem volt idejük a játszótéren csacsogni az egymást túllicitáló anyukákkal( Neked már megfordul? Ül? Beszél? Az enyém már igen!), a média sem hülyítette az embereket, egyszerűen csak éltek és hagytál élni a gyereket is.

El tudom fogadni, ha valaki rajong a gyerekekért, de ne várja el senki mástól ugyanezt.

Attól még, hogy így gondolom, igenis lehetek jó anyuka.

Az a baj, hogy az ilyen és hasonló véleményeket, kérdéseket az anyukák személyes sértésnek veszik. Pedig egyáltalán nem az. Akinek nem inge, ne vegye magára.

2012. márc. 23. 18:26
 18/30 A kérdező kommentje:

Én csak azt nem értem hogy miért kell egyáltalán nem szeretni valamit,miért nem lehet elfogadni hogy van és ennyi?!

Amíg nem volt gyerekem addig sem voltak ilyen érzéseim,mindig is nagyon aranyosnak tartottam egy babát,el sem tudom képzelni hogy valaki ne negatív érzéseket tápláljon egy természetes és jó dolog iránt.

2012. márc. 23. 18:37
 19/30 A kérdező kommentje:

Ja,és nem vagyok elhízott zsíros hajú anyuka,sőt a többség nem az!!!

Nem anyukák között is nagyon sok igénytelen ember van,ebben nincs összefüggés!

2012. márc. 23. 18:38
 20/30 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem érted, kérdező.

A "nem szeretés" egy passzív dolog.

Te szereted az ázsiai tapírokat? Nem. Elfogadod, hogy vannak, de nem kell szeretned őket.

Az, hogy nem szeretsz valamit, nem azt jelenti, hogy gyűlölöd. Hanem épp azt, hogy elfogadod, hogy van, de számodra semleges, nem érdekel.

2012. márc. 23. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!