Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lehetséges hogy a szakító...

Az lehetséges hogy a szakító fél büszkeségből nem mer kezdeményezni?

Figyelt kérdés
3 hete szakítottak velem,de úgy érzem hogy amikor szakított akkor még szeretett engem.Az elválás is úgy történt,mintha nem végleges lenne,láttam rajta és éreztem hogy talán ő sem gondolta ezt komolyan,szóval nem tudom mire vélni a dolgot.Valahogy azt éreztem rajta hogy talán ő sem így akarná ezt a dolgot.Nem tudom mit csináljak,mert úgy érzem hogy még lenne jövőnk egymással,de mivel engem dobtak ki,nem tudom hogy merjek e kezdeményezni.?Vagy esetleg várjak e hátha ő jelentkezik,ismerem és tudom hogy ugyan úgy szenved ahogy én.A szakítás oka nem megcsalás volt.Egyszerűen csak túl sok volt a vita mostanában,és ráadásul olyan dolgok miatt ami előbb vagy utóbb megoldódott volna,nem azért voltak a viták mert hogy a személyiségünk nem passzol,hanem túl sok volt a gond,ami előbb utóbb mególdódott volna.
2012. márc. 23. 08:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Ha felhívod, hallhatja a hangodon, hogy mennyire odavagy vagy lázba hozott, hogy felhívtad. Ha viszont egy sms-t küldesz neki, akkor ezt kiküszöbölheted és a válasz stílusából rájönnél te is, hogy vár-e még tőled több sms-t, esetleg telefonhívást vagy sem.

De persze felhívhatod, de ha igaz lenne rá az, amit tanácsoltak neked, hogy maradj elérhetetlen és a hangoddal lebuktatod magad (vagy olyat mondasz zavarodban, amit megbánnál), akkor oda lehet minden. Egy sms-t akár fél óráig is megfogalmazhatsz, viszont egy balgaság fél másodperc alatt is kicsúszhat a szádon.

Én vasárnap keresném, valamikor a du-i órákban.

Ha el is ment bulizni, akkor valszeg akkor már otthon pihen stb.

2012. márc. 23. 15:35
 32/35 A kérdező kommentje:

ma 15:35

Hát igen én is attól félek a telefonba hogy elérzékenyülök vagy valami,de viszont a reakciót ott tudnám eldönteni.Mert sms-be azt mond amit akar.Ugyanakkos a másik dolog hogy nem tudom hogyan viselkdejek vele ha felhívnám,legyek jó kedvü,érdeklődő,vagy még is mi?Nem tudom,az a baj amit mondtam,hogy nem tudom hogy ő hogy áll jelen állás szerint.

A történetemhez hozzá tartozik még az is,hogy már a kapcsolat elejétől készülünk arra hogy együtt megyünk külföldre,vagy is mentünk volna.Rengeteget tanultam én is és ő is a nyelvet,nem akarom elhinni hogy csak így képes lenne lemondani róla.Elvileg májusba vagy júniusba mentünk volna.

2012. márc. 23. 15:43
 33/35 anonim ***** válasza:

Hát igen, pont ez az, hogy egy óvatlan pillanatban esetleg mondod neki, hogy hiányzik vagy ilyesmi. Viszont ha éppen rossz időpontban hívod, lehet, hogy az ő reakciója sem lesz olyan, ami valójában lett volna...

Az egy dolog, hogy megírná neked sms-ben, hogy köszöni, elvan, telnek a napjai, hanem az lenne a fontos, hogy ő visszakérdez-e, kezdeményezi a további sms-ezést vagy lezárja annyival, hogy "légy jó, szia".

2012. márc. 23. 19:10
 34/35 anonim ***** válasza:
Na, szóval csak kinyögöm, amit mondani akarok, szóval értem én, hogy sms-ből nem szűröd le, hogy milyen hangulatban van, őszintén írta-e azt, hogy elvan vagy jól van stb. De itt most az a lényeg, hogy folytatná-e az sms-ezést....
2012. márc. 23. 19:11
 35/35 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett a történet vége?
2024. ápr. 12. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!