Az lehetséges hogy a szakító fél büszkeségből nem mer kezdeményezni?

Ha felhívod, hallhatja a hangodon, hogy mennyire odavagy vagy lázba hozott, hogy felhívtad. Ha viszont egy sms-t küldesz neki, akkor ezt kiküszöbölheted és a válasz stílusából rájönnél te is, hogy vár-e még tőled több sms-t, esetleg telefonhívást vagy sem.
De persze felhívhatod, de ha igaz lenne rá az, amit tanácsoltak neked, hogy maradj elérhetetlen és a hangoddal lebuktatod magad (vagy olyat mondasz zavarodban, amit megbánnál), akkor oda lehet minden. Egy sms-t akár fél óráig is megfogalmazhatsz, viszont egy balgaság fél másodperc alatt is kicsúszhat a szádon.
Én vasárnap keresném, valamikor a du-i órákban.
Ha el is ment bulizni, akkor valszeg akkor már otthon pihen stb.
ma 15:35
Hát igen én is attól félek a telefonba hogy elérzékenyülök vagy valami,de viszont a reakciót ott tudnám eldönteni.Mert sms-be azt mond amit akar.Ugyanakkos a másik dolog hogy nem tudom hogyan viselkdejek vele ha felhívnám,legyek jó kedvü,érdeklődő,vagy még is mi?Nem tudom,az a baj amit mondtam,hogy nem tudom hogy ő hogy áll jelen állás szerint.
A történetemhez hozzá tartozik még az is,hogy már a kapcsolat elejétől készülünk arra hogy együtt megyünk külföldre,vagy is mentünk volna.Rengeteget tanultam én is és ő is a nyelvet,nem akarom elhinni hogy csak így képes lenne lemondani róla.Elvileg májusba vagy júniusba mentünk volna.

Hát igen, pont ez az, hogy egy óvatlan pillanatban esetleg mondod neki, hogy hiányzik vagy ilyesmi. Viszont ha éppen rossz időpontban hívod, lehet, hogy az ő reakciója sem lesz olyan, ami valójában lett volna...
Az egy dolog, hogy megírná neked sms-ben, hogy köszöni, elvan, telnek a napjai, hanem az lenne a fontos, hogy ő visszakérdez-e, kezdeményezi a további sms-ezést vagy lezárja annyival, hogy "légy jó, szia".

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!