Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lehetséges hogy a szakító...

Az lehetséges hogy a szakító fél büszkeségből nem mer kezdeményezni?

Figyelt kérdés
3 hete szakítottak velem,de úgy érzem hogy amikor szakított akkor még szeretett engem.Az elválás is úgy történt,mintha nem végleges lenne,láttam rajta és éreztem hogy talán ő sem gondolta ezt komolyan,szóval nem tudom mire vélni a dolgot.Valahogy azt éreztem rajta hogy talán ő sem így akarná ezt a dolgot.Nem tudom mit csináljak,mert úgy érzem hogy még lenne jövőnk egymással,de mivel engem dobtak ki,nem tudom hogy merjek e kezdeményezni.?Vagy esetleg várjak e hátha ő jelentkezik,ismerem és tudom hogy ugyan úgy szenved ahogy én.A szakítás oka nem megcsalás volt.Egyszerűen csak túl sok volt a vita mostanában,és ráadásul olyan dolgok miatt ami előbb vagy utóbb megoldódott volna,nem azért voltak a viták mert hogy a személyiségünk nem passzol,hanem túl sok volt a gond,ami előbb utóbb mególdódott volna.
2012. márc. 23. 08:52
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Mármint a női ismerős alatt az ő ismerősét érted?
2012. márc. 23. 14:47
 22/35 anonim ***** válasza:

Arra voltam kíváncsi, hogy ki tanácsolta neked, hogy legyél számára elérhetetlen...

Hát nem tudom. Az én barátnőim körében senkit sem vonz az elérhetetlen, vagyis úgymond akiért esetleg a nőnek kell kezdeményezni/harcolni stb.

Persze a ti esetetetekben a kezdeményezés kapcsán ez más, mert mégiscsak ő szakított veled...

Szerintem ez korfüggő is. Mennyi idősek vagytok?

Ismerem egyébként ezt az örlődést, hogy na vajon hol tart most benne a dolog, túllépett-e rajtam vagy hiányzom-e neki.

2012. márc. 23. 15:02
 23/35 A kérdező kommentje:

ma 15:02

Én 26 vagyok,ő 22.

Igen a másik dolog pedig az hogy nem tudom hol tarthat benne ez a dolog,vagy mit él meg éppen.Én tudom hogy nálam amióta szakítottunk a helyzet változatlan,kicsit lenyugodtam ennyi és már nem dühöngök,de az érzések bennem nem változtak.

2012. márc. 23. 15:05
 24/35 A kérdező kommentje:

Szóval megmondom őszintén nem tudom hogy mivel csinálok jót,hogy most keresem,vagy még várok 1-2 hetet,vagy pedig megvárom amíg ő keres.Ennyire nem voltam még tanácstalan.

Amúgy köszi a válaszaidat és hogy segíteni próbálsz.Jelen esetben nem árt mert ennyire még nem voltam tanácstalan.

2012. márc. 23. 15:08
 25/35 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy. Az sem mindegy, hogy a szakításoknál "milyen típus" a barátnőd.

Mert van az a fajta, amilyen te vagy, hogy azonnal jönnek az érzések, hogy hiányzik stb. és később ez egyre halványodni fog.

És van a másik típus, aki közvetlenül szakítás után felszabadult, megy mindenfele, pörög, stb., na ebben az esetben csak később jönnek elő az érzések belőle.

2012. márc. 23. 15:11
 26/35 A kérdező kommentje:

ma 15:11

Ő az utóbbi típus,aki elösször felszabadúlt és utánna jönnek az érzések.

2012. márc. 23. 15:15
 27/35 anonim ***** válasza:

Egy sms-t (átlagos hangvételűt, mintha barátként érdeklődnél) mindenképp bekockáztatnék a helyedben, érdeklődően hogy van, hogy telnek a napjai stb.

A válaszból érezni fogod, hogy mi a helyzet.

2012. márc. 23. 15:15
 28/35 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok amúgy, úgy a 3-4. hét környékén már magamba szoktam zuhanni, addigra megunom a programokat, elfáradok, jól esik otthon lenni és akkor jönnek elő a dolgok...
2012. márc. 23. 15:17
 29/35 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy az sms-ből nem hallom a reakciót.Mindenképpen felhívnom kell hogy halljam a hangján.
2012. márc. 23. 15:17
 30/35 A kérdező kommentje:

Na ha te is ilyen vagy akkor tudsz is tanácsot adni:)

Várjak vagy felhívjam?Vagy még is mit csináljak?Nem akarom elrontani a dolgot.

2012. márc. 23. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!