Az lehetséges hogy a szakító fél büszkeségből nem mer kezdeményezni?

Arra voltam kíváncsi, hogy ki tanácsolta neked, hogy legyél számára elérhetetlen...
Hát nem tudom. Az én barátnőim körében senkit sem vonz az elérhetetlen, vagyis úgymond akiért esetleg a nőnek kell kezdeményezni/harcolni stb.
Persze a ti esetetetekben a kezdeményezés kapcsán ez más, mert mégiscsak ő szakított veled...
Szerintem ez korfüggő is. Mennyi idősek vagytok?
Ismerem egyébként ezt az örlődést, hogy na vajon hol tart most benne a dolog, túllépett-e rajtam vagy hiányzom-e neki.
ma 15:02
Én 26 vagyok,ő 22.
Igen a másik dolog pedig az hogy nem tudom hol tarthat benne ez a dolog,vagy mit él meg éppen.Én tudom hogy nálam amióta szakítottunk a helyzet változatlan,kicsit lenyugodtam ennyi és már nem dühöngök,de az érzések bennem nem változtak.
Szóval megmondom őszintén nem tudom hogy mivel csinálok jót,hogy most keresem,vagy még várok 1-2 hetet,vagy pedig megvárom amíg ő keres.Ennyire nem voltam még tanácstalan.
Amúgy köszi a válaszaidat és hogy segíteni próbálsz.Jelen esetben nem árt mert ennyire még nem voltam tanácstalan.

Nehéz ügy. Az sem mindegy, hogy a szakításoknál "milyen típus" a barátnőd.
Mert van az a fajta, amilyen te vagy, hogy azonnal jönnek az érzések, hogy hiányzik stb. és később ez egyre halványodni fog.
És van a másik típus, aki közvetlenül szakítás után felszabadult, megy mindenfele, pörög, stb., na ebben az esetben csak később jönnek elő az érzések belőle.
ma 15:11
Ő az utóbbi típus,aki elösször felszabadúlt és utánna jönnek az érzések.

Egy sms-t (átlagos hangvételűt, mintha barátként érdeklődnél) mindenképp bekockáztatnék a helyedben, érdeklődően hogy van, hogy telnek a napjai stb.
A válaszból érezni fogod, hogy mi a helyzet.

Na ha te is ilyen vagy akkor tudsz is tanácsot adni:)
Várjak vagy felhívjam?Vagy még is mit csináljak?Nem akarom elrontani a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!