Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lehetséges hogy a szakító...

Az lehetséges hogy a szakító fél büszkeségből nem mer kezdeményezni?

Figyelt kérdés
3 hete szakítottak velem,de úgy érzem hogy amikor szakított akkor még szeretett engem.Az elválás is úgy történt,mintha nem végleges lenne,láttam rajta és éreztem hogy talán ő sem gondolta ezt komolyan,szóval nem tudom mire vélni a dolgot.Valahogy azt éreztem rajta hogy talán ő sem így akarná ezt a dolgot.Nem tudom mit csináljak,mert úgy érzem hogy még lenne jövőnk egymással,de mivel engem dobtak ki,nem tudom hogy merjek e kezdeményezni.?Vagy esetleg várjak e hátha ő jelentkezik,ismerem és tudom hogy ugyan úgy szenved ahogy én.A szakítás oka nem megcsalás volt.Egyszerűen csak túl sok volt a vita mostanában,és ráadásul olyan dolgok miatt ami előbb vagy utóbb megoldódott volna,nem azért voltak a viták mert hogy a személyiségünk nem passzol,hanem túl sok volt a gond,ami előbb utóbb mególdódott volna.
2012. márc. 23. 08:52
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Ha bizonytalan a döntésében és szeret keresni fog.Nem hiszem hogy neked kellene utánna szakitani hisz ő dobott téged,ő hozta meg azt a döntést hogy nem akar veled lenni,ha mégis meggondolta magát akkor neki kellene probálkoznia.

Attól neféj hogy továbblép,ha szeret akkor nem fog,ha pedig igen akkor mégis erős volt az a szakitási szándék.

2012. márc. 23. 09:53
 12/35 anonim ***** válasza:

Nőként nem biztos, hogy keresni fogja.

A női lélekben nagyon nehéz kiigazodni. Míg a férfi, ha A-t mond, úgy is gondolja. Ellenben egy nő ha A-t mond, az sokszor B-t jelent csak bizonyos dolgok miatt mondott A-t. Nehéz rajtunk kiigazodni :)

Hogy érthetőbb legyek. Barátnőm szakított a barátjával, szeretik egymást a mai napig, de elhanyagoltnak érezte magát a kapcsolatban az utolsó időkben. A srác még mindig szenved, nagyon hiányzik neki, de véglegesnek veszi a lány döntését, ezért nem próbálkozik, közben pedig csak annyit kéne tennie érte, hogy küzd érte és bebizonyítja neki, hogy igenis szereti.

2012. márc. 23. 10:35
 13/35 A kérdező kommentje:

ma 10:35

Igen én is arra gondoltam hogy esetleg arra vár hogy küzdjek érte,de sajnos nem tudom eldönteni hogy azt akarja e vagy tényleg lezárta magában a dolgot és ez a végleges döntése.Nem tudom eldönteni,mert hülyét sem akarok magamból csdinálni,szóval én küzdenék érte,mert szeretem tiszta szívamből,de viszont ha most jelentkezek nála és esetleg vissza utasít vagy nem veszi fel a telefont akkor minden esélyem szerte foszlk.Olvastam már pár fórumon hogy általában 4-5 hetet várjon az akit kidobtak és ha tényleg szereti a másik és hiányzik neki,akkor a szakító fél fog jelentkezni és ezzel a kidobott fél is vissza nyeri az önbecsülését.Én keresném és küzdenék érte,de ha most vissza utasít akkor végem lesz az biztos.Szóval ezért nem tudom mit csináljak..

2012. márc. 23. 10:54
 14/35 anonim ***** válasza:

Hát ez jó kérdés.

Én olyan vagyok, ha én szakítottam valakivel, állandóan örlődtem, hogy jól döntöttem-e és egy idő után csak a szépre emlékeztem (pár hét után) és rendszerint visszacsináltam a dolgot. Viszont, ha velem szakítottak, sokkal könnyebb volt, mert nem én mondtam ki. Sőt, az exemnél (együttéltünk) megmondtam neki, hogy addig, amíg el nem költözöl, van lehetőséged visszatáncolni, hiszen akkor látom, hogy nem menekülsz a problémák elől és később is lehet rá számítani (bár megalázónak éreztem picit a helyzetet, de én úgy voltam vele, hogy én tegyek meg mindent azért, hogy nyitva az ajtó, vissza tud táncolni és egyedül az ő vállára rakjam a döntést, még véletlenül se maradjanak kétségeim, hogy mi lett volna, ha nem engedem csak úgy el stb.), szóval ő nem élt ezzel, elköltözött. Hihetetlenül gyorsan túlvoltam a dolgon, mert egyszerűen nem volt min örlődnöm, hogy mi lett volna, ha... meg hogy visszajön-e. (megmondtam neki, ha kilép azon az ajtón, akkor ennyi volt, mert nekem olyan ember nem kell, aki menekül a problémák elől).

Szóval a lényeg annyi, hogy én úgy tudtam lezárni, hogy teljesen belenyugodtam a dologba és rá kb. 1,5 hónapra már a férjembe voltam szerelmes.

2012. márc. 23. 11:14
 15/35 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ő szakított veled akkor ne keresd, nekem úgy tűnik te nem tudod elfogadni a szakítást.

Meglepett, hogy a férfiak is ennyit kombinálnak :)

2012. márc. 23. 11:25
 16/35 A kérdező kommentje:

ma 11:25

Persze hogy nem tudom...ha eltudnám akkor nem tettem volna ide a fel a kérdést.Igen férfi vagyok,de szerintem ez nem függvénye annak hogy ki milyen nemü.Ha valaki szereti a másikat akkor szereti,teljesen mindegy hogy férfi e vagy sem.Őszintén szólva lett volna lehetőségem de másra rá sem tudok nézni.Én úgy éreztem és érzem hogy nekem ő lenne az igazi,a baj hogy neki még nem volt túl sok kapcsolata,egy kapcsolata volt előttem és így nincs sok viszonyítási alapja,nekem viszont van és ebből letudom szűrni a dolgokat.Lehet hogy ő is csak késöbb fog rájönni hogy mi is a helyzet.

2012. márc. 23. 12:19
 17/35 anonim ***** válasza:
Ha meg sem próbálod, lehet, hogy soha nem tudod meg.
2012. márc. 23. 12:23
 18/35 A kérdező kommentje:

ma 12:23

Megmondom őszintén azért vacilálok,mert talán ha nem én keresem akkor talán elérhetetlenebb leszek számára.Nekem legalábbis ezt javasolták sokan,de viszoint ott van bennem az hogy lehet hogy arra vár hogy én keressem.Nem tudom mit tegyek.

2012. márc. 23. 14:30
 19/35 anonim ***** válasza:
Nő ismerős javasolta ezt az elérhetetlenséget?
2012. márc. 23. 14:36
 20/35 A kérdező kommentje:

ma 14:36

Igen ismerős is,meg különböző fórumokon is olvasgattam hasonló sztorikat és a neten találtam egy könyvet ezzel kapcsolatban,plusz ahogy őt ismerem ő mindig szerette ha kicsit elérhetetlen vagyok neki.Azért is gondoltam hogy talán így elgondolkodik a dolgokon,már ha vban min elgondolkodni.De ugyanakkor ott van az is,hogy mivan ha arra már túlteszi magát rajta,vagy is annyira már nem tudok rá hatni.Nagyon nem tudom mit csináljak,mert ez szerintem sokat számít és nem akarom elszúrni a dolgokat.

2012. márc. 23. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!