Nem tudom hogyan segíthetnék a szüleimnek?!
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék segíteni a szüleimnek,de nem tudok.Hitel van a házon és azt nem tudják fizetni,de most már a számlákat sem tudják kifizetni egyáltalán és ez annyira rossz.Eddig valahogy csak ki tudott fizetni mindent anyukám,de most már nem megy neki.Apu nem dolgozik,mert már nem veszik fel sehova.Régebben kapott rokkant nyugdíjat,ezt 1-2-éve el vették és kap állás keresési segélyt vagy mit,de az nagyon kevés.Már 54-éves így nem kell sehova.Anyu pedig hiába dolgozik az a pénz már lassan semmire nem elég.Én a párommal élek albérletben,de jelenleg nekem sincs munkám.Szerettem volna tovább tanulni,de már letettem erről az álmomról,hiszen ilyen körülmények között erre nincs lehetőségem.Szeretnék munkát találni,hogy segíthessek nekik,de ez nem megy olyan könnyen.Nem tudom mit tehetnék?Nem szeretném,hogy szenvedjenek!köszi,hogy elolvastad!2012. márc. 22. 11:12
11/11 anonim válasza:
Ausztriában egy mentős keres 1 milliót átszámítva ft be és többet is ér ott a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!