Szerintetek mit tanácsoljak a barátnőmnek? Mi lehet a pasijával?
A barátja mindig máshol dolgozik, ahova kiküldik őket építkezésre, de nem szimpla munkás, vmi spéci cuccokat szerelnek össze. Egy hónapja ment el, és úgy volt, h egy héttel ezelőtt jön haza. Barátnőm nagyon várta, kérdeztem aznap, h mikor jön pontosan, mondta, h nem tudja, mert még nem írt. erre kiderült, h csak egy héttel később. Megint csak várta nagyon, szóval ma kéne megjönnie. Tegnap kérdezem, h akkor holnap jön? Nem, mivel írt egy smst(külföldön van), h csak egy héttel később jön. Sőt előtte 5 napig nem írt, de annyit dolgozik szegény és ezt a barátnőm meg is érti, h nincs ereje már írni ilyenkor. Én csak pislogtam, napi egy sms még külföldről is megengedhető. Főleg ha ilyen sokáig távol vannak, meg gondolom nem tegnap tudta meg, h ma nem jöhet haza. Nem mondtam a barátnőmnek semmit, de nekem ez nagyon furcsa. Én távkapcsolatban élek, de minden nap telefonálunk egy csomót és minimum egy sms váltás minden nap van, akármilyen elfoglaltak vagyunk. Úgy érzem ez a pasi nem veszi őt komolyan és tudom h semmi beleszólásom, de amikor még ő sajnálja a srácot, komolyan mérges leszek, h nem veszi észre, h nem kéne? Szerintetek mi itt a helyzet? Mit mondjak a barátnőmnek? Egyébként 8 hónapja vannak együtt és 22 évesek vagyunk
köszi
köszönöm a válaszokat, örülök, h érkeztek normálisan megfogalmazottak is. Azzal nincs bajom, ha vkinek más a véleménye, de azért meg lehet rendesen is mondani anélkül h rögtön az én párkapcsolatomat ócsárolnák.
Egyébként nem szóltam a barátnőmnek semmit, szóval én sem hiszem h sz-rt kavarnék. Remélem hazajön majd a pasi és meg tudják beszélni. Köszönöm azok válaszát is, akik beszámoltak hasonló élményről, ezek szerint nem olyan ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!