A barátnőmnek meghalt a dédimamája! Miket tanácsoljak neki?
Figyelt kérdés
olyan tanácsok kellenének amivel azt gondolhatja hogy tényleg együttérzek vele és nemcsak odabaszok egy ,,részvétem" -et.. persze tudnék neki mit mondani de azért kiváncsi vagyok...
15/lány
2010. okt. 22. 18:28
1/5 anonim válasza:
Én azt mondanám neki, hogyha úgy érzi hogy szeretne valaki vállán sírni, csak hívjon engem.
És ha lesz a temetés, elmennék és fognám a barátnőm kezét.
És persze próbálnám elterelni a gondolatait.
2/5 A kérdező kommentje:
persze már mondtam neki hogy ha valakire szüksége van csak hovjjon meg velem beszélgethez ha akar vagy ha csak szerené hogy átmenjek én mindig ráérek..
2010. okt. 22. 18:35
3/5 anonim válasza:
Ezzel már el is mondtál mindent. Elég ha tudja, hogy Te bármikor ráérsz mellette lenni.
Esetleg vigyél át neki egy szál gyertyát és csendben gyújtsátok meg egyyütt a dédi emlékére. Ilyenkor a hallgatás minden szónál többet ér, hiába közhely.
4/5 anonim válasza:
Elmondtál mindent,hagyd békén gyászolni.
5/5 anonim válasza:
Tényleg legyél mellette:)az a legjobb.Nekem nem állt senki igy mellettem anno..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!