Volt olyan rokonod/barátod aki eltűnt esetleg megölték?
Hogy dolgoztad fel? Mi történt velük?
Házi dolgozatot írok ebben a témában.
Köszi :)
nekem van, de nem ismertem közelről, köszönőviszonyban voltunk. a tesóm egykori edzőtársa is volt, egyszer járt is nálunk (és érdekes módon akkor tűnt el a pénztárcám...khm..)
aztán párszor láttam a strandon, ahova jártam, ott dolgozott. aztán láttam az újságban, hogy eltűnt, keresik. ezután semmi hír, csak a tesóm azt mondta, azt hallotta, állítólag megölték. vagy egy évvel később, baráti társaságban, ismerős valamit mond róla, s hozzátette, hogy "isten nyugosztalja..." szóval, valószínűleg igaz volt a sztori, állítólag volt neki mindenféle ügye, kábítószer, ilyesmi.
Hát nekem olyan ismerőseim voltak,2-en,akik megszöktek otthonról.Ez egyiket nem nagyon ismertem,vele azóta se tudom,hogy mi lett.De elvileg elkezdett drogozni. A másik akkoriban közeli barátnőm volt.
Anyum hívott telefonon,hogy kereste a rendőrség,és ne lepődjek meg ha jönnek.Eh mondom,hogyhogy?
Aztán jöttek is,kérdezgettek,hogy mit tudok róla stb..Mondták,hogy próbáljam hívni,smst írni,hátha velem beszél.Hát nem beszélt velem se,de aztán pár nap múlva előkerült.
Nagymamám húga férjének az öccse (tudom leírva hülyén hangzik, de értitek :)), szóval ő nem tudjuk hogy halt meg...ez nagyon régen volt még, szerintem már vagy 40 éve, mert a bácsi most 71 éves, az öccse akkor 25 körül volt. Szórakoztak a haverjaival a síneken, szerintem azzal, hogy kikötözték egymást a sínekhez. Csak váratlanul jött egy vonat, aztán...állítólag mindkét keze ki volt kötözve, szóval valószínű nem öngyilkos lett, bár a családjukra jellemző az öngyilkos, depresszív hajlam (apjuk meg a nagyapjuk is felakasztotta magát)...a haverok eltűntek, a temetésére se mentek el. Nem hiszem, hogy direkt ölték meg, csak nem számítottak rá, hogy jön a vonat és nem tudták már kikötni vagy nem tudom.
A kiskunlacházi 14 éves lányt pedig párom ismerte. Pontosabban a lány akkori barátját, de a lánnyal is találkozott párszor.
Más nem jut eszembe, csak öngyilkosság.
Köszi a válaszokat :)
Mind nagyon megrázó. :( Sajnálom :(
Első válaszadó témakörök voltak megadva, ezt választottam.
Középiskolai, 12-es házi dolgozat, társadalomtudomány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!