Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők, hogy viselitek a...

Lányok/Nők, hogy viselitek a párotok játékmániáját?

Figyelt kérdés

Főleg azoknak szól a kérdés, akiknek a férjük/élettársuk sok időt tölt játékkal (legyen az PC, konzol, PS), és multiban nyomja. Az én párom most kapott rá, nem is tudna vele játszani, ha nem állítom be neki (én vagyok a számítógép-szakértő kettőnk közül:)), és most szinte minden szabadidejét ezzel tölti. :D Igaz, a házimunkát sem hanyagolja, segít nekem.

De mi a helyzet olyanoknál, ahol tényleg háttérbe szorul a többi dolog és csak annak él?

2012. márc. 21. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

Én pokolian éltem meg.

Azóta is sz.rik rám is meg a gyerekre is. Iszonyatosan magányos vagyok, mert a napjai úgy telnek: este 8-kor elmegy dolgozni, reggel 7re hazajön, játék/alvás. Ez változó, mert van, hogy egész nap nem alszik csak játszik, vagy fele-fele, vagy pedig alszik sokat és utána játszik. Mi sehol nem vagyunk a 1,5 éves gyerekkel. Ha zaklatni merem akkor idegbeteg, én mindent csináljak meg, intézzek el, a gyereket odébb rúgja ha éppen a közelébe van, mert idegesíti, ha nyűgös vagy hozzányúl valamihez akkor elveri...

Nagyon sokat sírtam az elején, de rájöttem hogy nem segítek ezzel semmit. Inkább én is kivettem a részem a játékaiból, így legalább azt is értem miket magyaráz nekem evvel kapcsolatban. Azóta viselhető ez a dolog de azért hiányzik egy társ. Ja azt mondanom sem kell hogy soha sehova nem megyünk közösen. Úgy látszik ez az én sorsom :((

2012. márc. 22. 12:18
 12/14 A kérdező kommentje:

11-es:

Ez nagyon kiábrándítóan hangzik. :( Megértem, hogy kivagy, ez durva lehet...

Sok munkatársam is, húszas és harmincas férfiak másról nem tudnak beszélgetni. És kiderül a szavaikból, ugyanaz a felállás otthon, mint nálatok: a párjuk csinál mindent, ők a játékot maximum kocsmázással szakítják meg. Igaz, ezeknek nincsen gyerekük, de szerintem ha lenne, akkor is ugyanezt csinálnák. :S

2012. márc. 22. 12:47
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
A hobbim az egyik ok a sok közül amiért nem akarok családot. Nekem kockulás lenne mindig az első.
2012. márc. 22. 14:53
 14/14 anonim ***** válasza:
69%

11-es, nem lehet, hogy a gyereknek egy igazi apát kéne találni aki nem rúgja arrébb? Az egy dolog, hogy neked rossz, de ugye ő fontosabb. Nagyon meg tudja ám ez nyomorítani a gyerek lelkivilágát.

Sőt ha megszorításokat teszel pl. úgy csinálsz mintha el akarnád hagyni, elköltözöl a gyerekkel pár napra anyukádhoz talán észbe kapna, hogy mit veszítene. Ha meg nem akkor ti csak nyerhettek. Így is úgy is.

2012. márc. 22. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!