Igaz az, hogy az elvált, gyermekes nők nagy része csak azért akar kapcsolatot (ha akar), mert egyedül nem, vagy nehezen tudná nevelni a gyermekét?
Nézd, ha egy nőben van tartás, akkor elvárja a leendő, vagy akármilyen társától, hogy úriemberként bánjon vele.Ne pedig próbára tegye, megfigyelés alatt tartsa.
Ha benned volna férfiúi tartás, akkor megelőlegeznéd neki a pénzt és a bizalmat és segítenéd anyagilag is abban, hogy a közeledbe költözzön és minél gyorsabban tudjon magának jó helyen találni munkát.
Mégis, milyen élete lenne majd melletted szegény lánynak?Ahelyett, hogy lovagiasan segítenél neki, elnézed , hogy kínlódik munkahelyért ?Ha meg ne adj isten, majd hozzád költözik, majd beosztod a fillérjeit is, vagy nézed hogy tanulja meg ő magától?Nem semmi vagy te sem!
Szerintem nem neked kellene óvakodni a lánytól, hanem neki tőled.Nem tanárt, hanem társat keres.
Az nem baj, ha valakiben van az elején egy kis bizalmatlanság, de ez már nálad túlzás szerintem.Valamit adnod is kell, ha kapni akarsz.Felnőtt emberek vagytok, nem várhatod, hogy csak a két szép szemedért legyen veled.
10.10-es vagyok.
9:59-es, ezt nem gondolhatod komolyan, a mai világban igenis meg kell figyelni a másikat, hogy milyen ember. A kérdező érthető, ha óvatos. A csaj igenis kínlódjon munkakereséssel, ha már gyereket szült!
igen nekem is az lenne a kérdésem, hogy egyébként hogy ismered a nőt? nem veti meg a munkát? Tehát évekkel ezelőtt azért volt, rendes hosszútávú munkahelye?
Ez fontos.
Én abszolút nem ítéllek el. Szerintem kicsit kivan sarkítva az, hogy megfigyelnéd a nőt. Dehogy is.
Én is úgy gondolom a mai világban nagyon nagy luxus az, hogy csak úgy odaköltözök egy lakásba, kvázi befogadnak bennünket, úgy hogy egy turórudit valószínű nem fogok tudni venni a hűtőbe.
Én is nő vagyok, 26 éves. Én is odaköltöztem páromhoz anno, DE! több munkahelyem van, és néha néha én töltöm fel a hűtőt, én fozetek programokat. Hozzáteszem, hogy nem várja el tőle párom. magas keresettel rendelkezik párom, így úgy fogalmazok hogy amit én keresek az aprópénznek számít. De mégis törekszem arra, hogy meglepjem őt pl. a kedvenc havi magazinjával, vagy feltöltöm a hűtőt, vagy hónapokon át spórolok, hogy szülinapjára elvihessem őt egy hétvégi kiruccanásra.
Tehát nekeme ezek alap dolgok. Ti esetetekben sajnos nem valószínű hogy a nő bármivel is hozzáfog járulni az anyagiakhoz...
Hát igen,van benne valami...
Régen is voltak,és ma is vannak érdekházasságok....
Amikben később még a szerelem is megjöhet,állítólag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!