Kinek hogyan sikerül (t) az önbizalmát növelni és minek a segítségével (könyv stb. )?
PUA.hu itt nézzél körül.Nekem is sok mindent megváltoztatott az életemben.
A felsős sorban találsz olyat, hogy önfejlesztés
az én véleményem az,hogy nem kell megbocsátanod,mert akkor smeg nem történtté tennéd azokat a szemétségeket,amiket művelt veled.
akkor kell megbocsátanod (persze te döntöd el),hogyha bocsánatot kér,és megpróbál jóvátételt nyújtani.ennyi.
olvasd el Susan Foward : Mérgező szülők c könyvét és garantálom neked,hogy hatmilliószor jobban fogod érezni magad a bőrödben,és tisztábban fogod látni a dolgokat.
anyád tipikus mérgező szülő,egyébként szerintem faterod is,mert ki kéne állnia a gyerekei mellet,de ezt most hagyjuk...
amíg tombol benned a harag, a düh, a gyűlölet,addig nem leszel szabad.
utolsó előtti vagyok,bocsánatot kérek,nem ebbe a témakörbe való választ küldtem el véletlenül.hiába,ilyen a kialvatlanság a baba mellett.:))
mégegyszer elnézést.:S
Az ÖNISMERET segít!!! Sok év alatt. Ajánlom nagyon melegen az önismereti pszichodráma csoportot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!