Kinek hogyan sikerül (t) az önbizalmát növelni és minek a segítségével (könyv stb. )?
Ez nem rossz könyv:
Sok helyütt le lehet tölteni ingyen, pdf formátumba. Nekem is aktuális lenne feleleveníteni a benne olvasottakat.
Nekem is bejött amit az első ajánlott.
Ezen kívül: Louise L. Hay - Éld az életed, Osho könyvek.
Már ne is haragudjatok, de egy könyv hogy tud ebben segíteni? Hogy tud ebben segíteni bármi?
Nem is biztos, hogy kevés az önbizalmad, csak tisztábamn vagy a korlátaiddal és a lehetőségeiddel.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Azóta volt olyan, hogy visszacsúsztatok? Vagy el lehet érni, hogy stabilan erős önbizalmunk legyen?:)
"Nem is biztos, hogy kevés az önbizalmad, csak tisztábamn vagy a korlátaiddal és a lehetőségeiddel."
Ennek a lehetősége is fennállhatna. Köszi, hogy felvetetted. De nem erről van szó. Rossz látni, hogy kevésbé jóképűbb fiúknak van barátnője... Ha ronda lennék, beletörődnék a dologba. De így?:)
16:09
Egyszerűen. Rávilágít sok dologra, amire magadtól nem biztos, hogy rájössz. Ezek szerint neked nincs á szükséged, örülj neki.
Pl. rávilágíthat arra is, hogy a korlátaidat le lehet dönteni, a lehetőségek pedig végtelenek.
Utolsó!
Pont azért kérdeztem volna, mert nekem is nagy szükségem lenne rá! Viszont semmi ilyesmivel nem jutottam előrébb! Se pszichológus, se könyv, se baráti beszélgetés, semmi nem segített.
18:38
Hát, passzolom. Nekem segített. Eddig szinte minden ilyen könyv amit olvastam. Lehet, hogy nem azonnal és nem sokat, de volt hasznuk. Hogy neked miért nem jött be, azt nem tudhatom.
De pl. a pszichológus és a baráti beszélgetés nekem sem segített.
Olvass Byron Katie-t ha eddig még nem tetted. Hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!