Fél árva lettem, elvehetnek anyutól?
Anyu mondta, hogy jön majd a Gyámügy, és felméri a helyzetet, hogy meg van-e minden olyan amire szükségem van. Mindenem meg van, saját szobám, számítógépem, tv-m, ennivalóm, tisztálkozási eszközök stb...
Kicsit felhúzott, hogy felmerült így a kérdés, hogy el-e vehetnek, mert ott ahol 500 gyerek van, koszosak, büdösek, csak a családiért tartják azokat a szegény gyerekeket, ott fel sem merül, hogy intézetbe viszik. Itt pedig igen. Bár még nem jöttek,meg azért azzal tisztába vagyok, hogy csak úgy nem vehetnek el, hiszen meg van mindenem. De azért félek... 14L
De az utolsó eset más. környezettanulmány, gyerekelhelyezés, hol, kinél milyen körülmények vannak, hol lenne jobb a gyereknek, ehhez kell környezettanulmány.
Szakmámba vág a dolog, sőt lányom apukája is meghalt pár éve, de azért, mert egy szülő meghalt, nem mennek ki. Annyi papírmunka mellett nem az érdekli őket, hogy hogy van lelkileg egy gyerek, ilyen nincs. A törvényben sincs hasonló sem.
Lehetséges nálatok azért nem mert, természetes halál történt. Részvétem aki elvesztette férjét vagy bármely családtagját, mert tudom min mennek keresztül az emberek, bár még nem fogta fel.
Mivel apukám öngyilkos lett, lehetséges hogy azért, hogy nem-e annyira pudris a dolog,hogy halálba menekült apukám vagy fogalmam sincs, nem vagyok ezekkel tisztában.
Anyu mondta nekem
A szobásra aki a kitakarításról írt: Nem valószínű, de azért jót nevettem
Honnan veszed, hogy nálunk term. halál volt? nagyon nem....
De akkor sem mennek ki ilyenért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!