Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszélgessek el a...

Hogyan beszélgessek el a párom húgával?

Figyelt kérdés

Én 22 éves vagyok, a párom húga 16. Mostanában eléggé kezdték érdekelni az olyan témák, mint szerelem, szexualitás stb., amit teljesen természetesnek tartok. A gond ott van, hogy ő viszont nem és eléggé visszahúzódó, biztos vagyok benne, hogy nem fog kérdezni, nem akar erről beszélni velem. Egyrészt nem vagyunk annyira szoros viszonyban, mert én nem lakom otthon, másrészt erről neki kellemetlen beszélni.

Az édesanyja erről nem fog vele beszélni, szépen tabu a szex a családban, tudom, milyen, nálunk is az volt, éppen ezért fogadtam meg, hogy én megkönnyítem majd a gyermekeim dolgát és nem csinálok tabut a szexből. Igaz a lány nem a gyerekem, de tudom, hogy annak idején nekem is jól jött volna egy két idősebb rokonnal, baráttal való beszélgetés.

Nem arról van szó, hogy szeretne szeretkezni valakivel, vagy hasonló, hanem egyáltalán beszélni a témáról, mint egy természetes dologról.

Hogyan közeledjek feléje, hogy egyáltalán megtudjam, beszélne-e velem erről...?

22-L

2012. márc. 20. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg, hogy pl. egy romantikus, szerelmes film nézése közben (ahol ne legyen más, csak ti) fűzz hozzá pár megjegyzést, "ártatlan" kérdést tegyél fel.
2012. márc. 20. 16:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, de még sosem néztünk csak kettesben filmet :D
2012. márc. 20. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát előbb talán barátkozz össze vele általános síkon. ismerjen meg, legyetek barátok. Aztán, ha őszinte és mély barátság alakul ki köztetek, akkor magától is hozzád fog fordulni. :)

23N

2012. márc. 20. 17:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, próbálkozom:) 4,5 éve vagyok a bátyjával, úgyhogy eléggé ismerjük egymást, de sajnos nem töltünk hosszabb időt együtt, mivel én nem lakom már otthon...
2012. márc. 20. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!