Miért sírok még most is utánna? Ezek után csak roszabb lesz?
Figyelt kérdés
14 leszek,és eddig csak háromszor voltam táborba és eggyből haza is kelett hozni mert annyira sírtam anyum után..Most voltam nemrég külföldön egy táborba és ott is sírtam..Ha elmegy itthonról akár csak egy napra akkor is annyira hiányzik h sírok..Ma bejelentette anya h apa megcsalta és elválnak.. Régen is sokat veszekedtek..nagyon ciki h sírok utánna? lécci ne szóljatok be.2009. jún. 12. 18:58
11/11 anonim válasza:
Lehet hogy valami van ez mögött. Lehet, hogy nincsenek barátaid és csak anyukádra tudsz számítani. Emiatt félsz, hogy elveszíted! Valld be magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!