Mit kezdjek magammal? Legyek öngyilkos?
Itt név nélkül kérlek írd le a másik problémádat is.
Mert akkor tudnak,tudunk segíteni ha tisztábban látunk.
Kiút szinte mindig van. Szerintem itt segítenek meglelni.
Programozó simán lehetsz. Aki jó programozót én ismerek (IT-ben dolgozom, tehát nem 2 emberről van szó), azok közül csak egy kisebbség diplomázott ilyesmiből, sőt, van pár, akinek semmilyen ez irányú tanulmánya nincs, teljesen autodidakta tanulta a szakmát.
Egyébként is értelmesnek tűnsz, kár lenne érted. :)
A másik az anyagcserémmel van nagyon sok gond... rendszeresen kellene gúgyszert szednem, ami segít, de sajnos csak a legfontosabb dolgokra jut... de szerintem ha lejár a hűségnyilatkozat, akkor az internet, és a kábelTV is ki lesz kapcsoltatva :/ amúgy nem rég jöttem haza, megtanultam... ma volt a névnapom, anyukám felköszöntött, és az jól esett... most voltam a boltban... de lassan megyek is ki folytatni az ásást, mert már csak egy kicsi darab van.. azt legalább én fejezzem be :)... hát... csak lesz valami, nem gondolok az ellenkezőjére...
köszönöm a válaszokat..
"A helyesírásoddal meg nincs baj"
Nincs baj? Ez így elég enyhe megfogalmazás. Egész pontosan nehezemre esik elhinni a fogalmazókészség és helyesírás alapján, hogy tényleg egy 13 éves srác ír, de jóhiszeműen feltételezem, hogy igen.
Két dolog vígasztaljon:
1: 13 éves vagy, ez alapján lassan ott tartasz, hogy elvégzed az általánost. Utána már sanszosan más városban választasz gimnáziumot. Ha más tantárgyból is annyira pro vagy, mint ahogy a helyesírásod sugallja, akkor nem lesz gond akárhova bekerülni, így talán nemsokára megszabadulsz a szutyok buckalakóktól.
2: programozóként viszonylag fényes jövő is esélyes neked (én is az vagyok, van tapasztalat): munkát mindenképp kapsz, a fizetés is erősebb a szokottnál. A fogalmazókészséged alapján nagyon tehetséges lehetsz, és a te lelki teherbírásod már most nagyobb, mint az átlagos egyetemistáké! Ha bekerülsz egyetemre, el sem kell teljesen végezned: ha jó vagy, simán kapsz állást akár másodéves hallagatóként is.
Hogy mit kezdj magaddal? Várd ki az általános végét türelemmel, utána már úgyis jobb lesz minden...
mi a helyet veled azóta? rendben vagy ? olyan aranyos vagy remélem minden ok Veled !! :)
azért írj pár sort ha ezt olvasod .
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!