Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem túlzás egy...

Csak szerintem túlzás egy rejtett kamera lakásba?

Figyelt kérdés

Egy közös ismerősünkkel beszélgetett a párom telefonon, neki mondta, hogy érdeklődjön, hogyan tudna rejtett kamerát szerelni s lakásba, és hogy lehetne megoldani hogy a munkahelyéről nézhesse mi történik itthon amíg ő dolgozik.

Nem mondtam neki semmit, mert nem tudja hogy tudok róla.

Na jó bevallom, hallgatóztam.

2012. márc. 18. 18:27
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha betörők miatt tenné, csak megbeszélte volna veled.

Tényleg csak az lehet, hogy megcsalásra gondol.

Ha minden rendben van köztetek, akkor nem értem, de neked kell tudni, hogy milyen mostanában a kapcsolatotok a pároddal.

Voltak veszekedések, féltékenységek? Minden oké köztetek?

2012. márc. 18. 19:51
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Minek? Betörők ellen még oké, ha sokat nem vagytok otthon. De amúgy? Túl sokat nézte a valóvilágot? Vagy ennyire sok bizalom szorult belé? Utóbbi esetekben finoman szólva túlzás.
2012. márc. 18. 20:03
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben sztiptíztáncot lejtenék a kamerának :D
2012. márc. 18. 20:08
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szólnék egy szót se erről,sem a pár nap szabi után.Lesben figyelném a dolgok alakulását.De mindezek előtt megelőzném,és jó gyorsan felrakatnék egy másik kamerát még ő előtte!
2012. márc. 18. 21:30
 25/36 anonim ***** válasza:
73%

A balhézásnak azért nincs semmi értelme, mert azt szokták mondani: az ordít akinek ég a háza.

Szerintem a legnagyobb büntetést saját magára szabja ki: ha tévedett, és rájön, hogy alaptalanul, ok nélkül titkolózott és lesett téged, mardosni fogja a bűntudat. Én a saját lelkiismeretére bíznám a dolgot.

2012. márc. 19. 06:37
 26/36 A kérdező kommentje:
Fején találta valaki a szöget, mert tornázom. Tud róla, de nem szeretném, hogy lássa is.
2012. márc. 19. 10:23
 27/36 anonim ***** válasza:

Hát ez ijesztő.

Ha még járnának hozzátok, pl. takarítani, vagy gáz környéken laknátok, érthető volna, de így....

2012. márc. 19. 14:25
 28/36 A kérdező kommentje:
Az hát...
2012. márc. 19. 14:30
 29/36 anonim ***** válasza:

Szerintem is beteges ez a bizalmatlanság!

Kérdező!

Nem írtál semmit arra, hogy mennyire féltékeny természetű a férjed?

Vagy csak kukkolni akar téged?

Ez mindenképp nagyon fura!

2012. márc. 20. 12:38
 30/36 anonim ***** válasza:
Betörők ellen nincs értelme a rejtett kamerának, mert nem veszik észre és ugyanúgy kirámolják, arra a célra feltűnő helyen kell, hogy legyen, simán kukkolni akar, hogy mit csinálsz, enyhén szánalmas. Nem tudom ezek után úgy tudnék e rá nézni, mint előtte.
2012. márc. 20. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!