Egy közös ismerősünkkel beszélgetett a párom telefonon, neki mondta, hogy érdeklődjön, hogyan tudna rejtett kamerát szerelni s lakásba, és hogy lehetne megoldani hogy a munkahelyéről nézhesse mi történik itthon amíg ő dolgozik.
Nem mondtam neki semmit, mert nem tudja hogy tudok róla.
Én vagyok a dadus. A nagymama fantasztikus ötlete volt, jól is jött mert előttem lévő "dadus" fenekelte a gyerkeket, meg kukoricán térdeltette őket.
Az apuka nekem az első hét után szólt, bocsánatot kérve. Nem majréztam rajta, a legdrágább kincseit bízta rám.
Fordított helyzetben én is tudni akarnám, hogy mit csinálnak a lányommal.
Valószínű, hogy valaki felcukkolta a férjedet. Nem balhéznék. Ha nem történik semmi, hidd el, a bűntudat széteszi.
2012. márc. 18. 18:41
12/36 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de én komlett műsort csinálnék a bizalmatlan kiváncsiskodó férjnek. Egész nap fehérneműben, kisminkelve flangálnék, simogatnám magam, egye csak a fene a munkahelyén!
2012. márc. 18. 18:42
13/36 anonim válasza:
*komplett
2012. márc. 18. 18:43
14/36 anonim válasza:
én is ezt csinálnám utolsó :D nagy műsort csinálnék.
2012. márc. 18. 18:44
15/36 A kérdező kommentje:
Azon agyalok, hogy megfűzöm a közös ismerőst, hogy mondja el hol a kamera, és eltakarom. Nem mintha titkolni valóm lenne, de már a tudat is zavar, hogy bámul.
2012. márc. 18. 18:45
16/36 anonim válasza:
Jegyezz meg mindent, mi hol van a lakásban. Valószínű, hogy a hálóba kerül, ha a megcsalástól fél a kedves férjed. Ha ügyes vagy, simán feltűnik, mi az ami új dolog, vagy máshol van. Fényképezd körbe a szobát.
2012. márc. 18. 18:47
17/36 anonim válasza:
Én vagyok olyan hülye, hogy csak azért is tülszoknyában zenét üvöltetve táncikálnék takarítás közben. Vagy párost járnék a bontott csirkéval! XD +Mikor meg hazajön megkérdezném jó volt a műsor? Akkor te is minimum ilyet vársz el tőle mert te is kukkolni akarod őt mikor nem vagy othon!
2012. márc. 18. 19:14
18/36 anonim válasza:
Engem nem zavarna a kamera. Ugyanazt csinálom akkor is, mikor itthon van, meg akkor is, ha nincs. Ha letakarod, akkor valami titkolnivalód mégis csak van. Nem pont megcsalásra értem, lehet az bármi, Mit tudom én: lehet hogy le akarsz adni pár kilót, és nem akarod, hogy lássa, hogyan tornázol, vagy bármi más, amit nem akarod, hogy lásson, de ettől függetlenül, ha ő bizalmatlan veled szemben, gondolhat megcsalásra, és akkor a kamera letakarásával számára egyértelmű bizonyítékot szolgáltatsz. Szóval csak óvatosan azzal a kameratakargatással.
2012. márc. 18. 19:30
19/36 anonim válasza:
Én kamuöngyilkos lennék, megérdemelné a leckét.
2012. márc. 18. 19:46
20/36 anonim válasza:
Én poénból felhoznám egy pasi ismerőseimet, és úgy tennék, mintha... hadd egye a fene, ha ekkora hülye. Este meg közölném vele, hogy szerinted nem volt vicces? Mert a kamera meg szerintem nem az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!